Roditeljstvo

Isprobajte i vi: Kejt Midlton ima "šifru" od 4 reči koju koristi kada su joj deca nemirna

Princeza od Velsa, Kejt Midlton, ima posebne metode kada je vaspitanje dece u pitanju, te tako svojim mališanima prilazi na drugačiji način.

22.09.2024.

10:03

Izvor: superžena

0
Isprobajte i vi: Kejt Midlton ima "šifru" od 4 reči koju koristi kada su joj deca nemirna
Profimedia

Podeli:

Deca u kraljevskoj porodici moraju odmalena da poštuju različite protokole i pravila zbog čega su često u nezgodnim situacijama jer oni su ipak mali i ne znaju važnost svih događaja na kojima se nalaze.

Ubedljivo najnestašniji i najzanimljiviji je princ Lui koji vrlo često zna da "iskoči" iz pravila kada je kraljevska porodica na nekom javnom mestu.

Kako navodi kraljevski biograf,  u trenucima kada deca preteraju, princeza od Velsa im se obrati posebnom šifrom.

"Kada se princ Lui loše ponašao na Platinastom jubileju pokojne kraljice, na primer, isplazivši jezik prema svojoj majci, Kejtinu reakciju su pohvalili timovi stručnih komentatora. Očigledno je koristila tajnu šifru da smiri decu, kao što ponekad čini – jednostavno kaže: Hajde da napravimo pauzu", kaže Tom Kvin.

Profimedia

Navodno, deca su svesna težine te rečenice i znaju šta treba da rade kada im se majka tako obrati. Saveti princeze od Velsa su često korisni i zanimljivi, pa ostaje nam samo da isprobamo i ovakav način vaspitanja i smirivanja nestašne dece.