Roditeljstvo

Džordž Kluni otkrio kako je odgovorio deci na jedno nezgodno pitanje: "Amal se slaže s tim"

Holivudski par Džordž i Amal Kluni u braku su dobili blizance koje drže daleko od očiju javnosti.

11.10.2024.

18:57

Izvor: superžena

0
Džordž Kluni otkrio kako je odgovorio deci na jedno nezgodno pitanje: "Amal se slaže s tim"
Profimedia

Podeli:

Glumac Džordž Kluni i njegova supruga, advokatica, Amal Kluni, u braku su već jednu deceniju, a kruna njihove ljubavi su blizanci Ela i Aleksandar.

Ovaj par se od prvog dana trudio da sakrije sve što može o svojoj deci, pa tako se vrlo malo toga zna o njima, a sam Džordž je za njih otac kao i svaki drugi, blizanci uopšte nemaju predstavu koliko je on poznat u svetu.

Ipak, Kluni je jednom prilikom otkrio i kako su ga deca ostavila bez teksta. Naime, oni su imali pitanje "šta znači kad je neko slavan", a ni Džordž ni Amal nisu imali spreman odgovor na to.

Nisu znali kako da objasne deci šta znači taj pojam, kao i to da su njihovi roditelji poznati širom sveta.

"Nismo želeli to da im objasnimo. Nisam hteo da znaju previše o tome. I Amal se slaže s tim. Oni znaju šta znači biti advokat, jer je to zanimanje njihove mame, ali ne bih želeo još uvek da znaju čime se ja bavim", jasno je rekao glumac i dodao kako žele što duže da zadrže njihovu privatnost i srećno detinjstvo.

Primo Barol / Anadolu/ABACAPRESS.COM/Profimedia

Postoji i jedna anegdota. Aleksandar je za jednu Noć veštica želeo da se maskira u Betmena, a Džordž mu je tada rekao kako je i on Betmen, prisetio se svoje stare uloge. Međutim, ovakav odgovor nije očekivao.

"Ne misliš stvarno", rekao mu je sin.

Kako je i sam glumac naveo, oni obavljaju svakodnevne aktivnosti sa svojom decom kao i drugi roditelji, odvoze ih u školu i pričaju o problemima, pa njihova deca nemaju ni najmanju predstavu ko je Džordž Kluni.

Inače, Džordž i Amal su nedavno i zvanično proslavili desetu godišnjicu ljubavi, a tom prilikom su oboje zasijali u posebnim modnim izdanjima.