Aktuelno

April donosi velike promene ovim horoskopskim znakovima

April počinje sa mladim Mesecom u Ovnu što će pojedinim znakovima doneti prosperitet, sreću i zadovoljstvo.

Utorak, 05.04.2022.

13:34

Izvor: B92

April donosi velike promene ovim horoskopskim znakovima
Foto: Profimedia

Podeli:

Ribe

Vi ćete se potpuno okrenuti sebi što nije baš svojstveno za vas. Sada ste vi sebi na prvom mestu i vaša karijera kao i uvećanje prihoda. Tu energiju ćete imati tokom celog aprila i iskoristićete je na najbolji mogući način. Postajete svesni sebe i radite samo stvari koje vama donose sreću i uspeh!

Strelac

Vama april donosi promene kada je porodica u pitanju. Preciznije mnogi Strelčevi se odlučuju da stanu na ludi kamen i da se ostvare u ulozi roditelja! Srećno vam bilo!

Blizanci

Posao i karijera su prioritet. Mnogi od vas će se odlučiti na doškolovavanje, neki će potpuno promeniti smer karijere a pojedini dobijaju veliko unapredjenje. Reči tj komunikacija su vaše glavno oružje koristite ih do maksimuma!

Vaga

Vama slede emotivne promene. Ono što ne valja ostavljate i sigurnim korakom odlazite u novi svet gde vas čeka prava velika ljubav! Imali partnera ili ne sledi vam potpuno novo poznanstvo koje menja vaš tok života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare