Aktuelno

Očekuje nas veliki astrološki fenomen; Astrolog Veličković - "ludilo totalno" VIDEO

Astrolozi kažu da nas za tačno 4 dana očekuje nešto neverovatno - 12. aprila dogodiće se konjunkcija Jupitera sa Neptunom u Ribama.

Petak, 08.04.2022.

09:30

Izvor: B92

Očekuje nas veliki astrološki fenomen; Astrolog Veličković -
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

O promenama koje predviđaju zvezde, u emisiji "Jutro", govorio je astrolog Dušan Veličković.

"Konjukcija je u pitanju i to su dve planete na istom stepenu. Te planete su Jupiter sa Neptunom u Ribama i to na stepenu, fiksnoj zvezdi koja se zove Merkab, a to je sedlo Pegaza, letećeg konja - ludilo totalno. To se sve dešava u jednom specifičnom istorijskom trenutku - identične veste su bili 17. marta 1856. godine, kada je bio Krimski rat - koincidencije istorijske. Ljudi ovaj aspekt zove askspet virtuelnosti. Neptun je bog iluzije, mašte, droga, opijata i Jupiter to pojačava, a to sve imate u jednoj stvarnosti. Vi se nalazite na rolerkosteru...", kaže astrolog.

"Taj period je počeo i to je finale, velikog raspleta. Šta će biti videćemo, a da je dobro nije dobro", nastavlja Veličković.

Voditeljka je pitala šta ovaj period znači za Srbe?

"Mi ne možemo biti van Evrope - ovde živimo, delimo sudbinu naših komšija - imamo lokomotivu sa vagonima. Biće nam kako bude i drugima. Neptun vlada gasom, naftom, plinom - šta će biti - biće, ali ovo je velika industrijska revolucija, gde se čovečanstvo prebacuje sa fosilnih goriva na struju... Mi moramo da se borimo i da vidimo istinu u toj virtuelnoj stvarnosti. Mi živimo u fotošopu, sve je iluzija, lažno, svi imaju potrebu da žive u Holivudu. Tragično je da nemate devojku koja nije uradila grudi u Srbiju, a u Hrvatskoj ne vidite", kaže.

Ostatak priloga pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.