Aktuelno

Ovim horoskopskim znakovima maj će biti pun neočekivanih troškova

Maj donosi neka zanimljiva kretanja planeta, a uz to se očekuju i pomračenje Sunca i retrogradni Merkur. Sve će to uticati na svaki aspekt života, a nekim znakovima će troškovi značajno da porastu.

Ponedeljak, 02.05.2022.

13:16

Izvor: Index

Ovim horoskopskim znakovima maj će biti pun neočekivanih troškova
Foto: Prostock-studioshutterstock

Podeli:

Ovan

Ovnovima se u petom mesecu, što se tiče finansija, savetuje oprez. Bilo da menjate siguran posao da biste postali "slobodnjak" ili da rešavate neke stare dugove, situacija će se činiti nestabilnom. Energija će vam sredinom maja biti niska, ali zapamtite da će sve nevolje brzo proći i da će krajem meseca sve izgledati bolje.

Blizanci

Neočekivani troškovi koji će se dogoditi početkom maja nateraće Blizance na neke finansijske promene. Srećom, Blizanci su po pravilu okruženi dobrim i velikodušnim prijateljima koji će im olakšati probleme s novcem. Osim toga, krajem meseca vam se otvaraju prilike za nove poslovne uspehe.

Rak

Rak je još jedan znak koji će se, silom prilika, morati uhvatiti u koštac s nepredviđenim troškovima, koji su u ovom slučaju vezani za okolinu, porodicu i prijatelje. Važno je da se s bliskim ljudima, s kojima Rakovi imaju odnos koji uključuje zajedničke finansije, sve jasno dogovori kako se novac ne bi upleo u druge aspekte odnosa.

Strelac

Strelčevi, iako su vam finansije trenutno pod kontrolom, u maju ćete dobiti osećaj da mogu i više. Savetujemo vam da uložite u dodatno obrazovanje i veštine koje bi se mogle isplatiti i pre nego što mislite.

Jarac

Jarčevi u maju moraju da budu posebno oprezni jer je moguće da im društveni i romantični aspekti života počnu ozbiljno uticati na novac. Iako će se stvari početkom meseca činiti haotičnima, što može da dovede do nesmotrenih poslovnih odluka, situacija će se smiriti nakon pomrčenja Sunca 16. ovog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare