Aktuelno

Samo jedan horoskopski znak može da se slaže sa svima

Ovaj znak Zodijaka se sa svima drugima slaže bez drame, odlični su i lojalni prijatelji, zabavni tokom izlaska, a i mnogi ih vole kao kolege na poslu

Četvrtak, 13.05.2021.

15:02

Izvor: B92

Samo jedan horoskopski znak može da se slaže sa svima
Foto:Profimedia

Podeli:

Taj znak fokusiran je na emocije i empatija im je na izražena. Mogu se bukvalno "staviti u svačije cipele".

Kao prijatelji, realni su i pouzdani. Jako ozbiljno shvataju prijateljstva i društvo. Jednom kada vam taj znak postane prijatelj, očekujte da je to "na duge staze". Često preuzimaju i vodeće pozicije u školi i na poslu.

Vole ljubav. Iako su na glasu kao introverti i teško se otvaraju, jednom kada izađu na sastanak, pravi su užitak. Intuitivno znaju šta da rade i kuda da idu.

Iako imaju reputaciju da "žive u oblacima", jako dobro rešavaju probleme na poslu. Lako mogu da preuzmu kontrolu nad sastancima i projektima. Uz to su jako lojalni i boriće se do kraja za kolegu koji treba da dobije povišicu. Svi ih žele u svom timu.

Njihov blagoslov, ali i prokletstvo je što sa svima pokušavaju da se povežu na njihovom nivou. Iako se zbog toga često mogu pitati koji je njihov pravi identitet, zbog toga je jako lako družiti s njima. Naravno, reč je o Ribama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.