Upoznajte najveće pričalice horoskopa: 5 stvari koje treba da znate o Blizancima

U zavisnosti šta mu je aktuelno, Blizanac lako može da promeni mišljenje.

AstroZabava |
Podeli
Foto: shutterstock/Shift Drive
Foto: shutterstock/Shift Drive

Osobe rođene u periodu između 21. maja i 20. juna, pripadaju horoskopskom znaku Blizanaci. Ovim znakom vlada Merkur, koji je zaslužan za komunikaciju, misli i stavove. Odlikuje ih radoznalost, brbljivost, učenje, a kao negativne osobine astrolozi navode površtnost i to što niko, pa ni oni sami, ne znaju šta im se nalazi u glavi.

Učenik

Element Blizanaca je vazduh, što znači da sve se vrti oko mozga. Radoznao je, žudi za intelektualnom stimulacijom, nije mu teško da nauči nove stvari. Stalno je u potrazi za novim knjigama, kursevima. Voli da priča, vrlo su zanimljivi govornici, ali mogu vešto da sakriju svoja prava osećanja

Zaljubljiva priroda

Za Blizance treba strpljenje i često ostavlja utisak da ga ne možete uhvatiti i da se teško vezuje. To je donekle i tačno, ali ako ste probudili njegovu pažnju i zainteresovali ga, vrlo je moguće da će jako da se zaljubi.

Najbolje se slažu sa...

Astrolozi navode da se Blizanac odlično slaže sa Vagama, Vodolijama i Lavovima, a da su dosta različiti od preciznih Devica, te sa ovim znakom nisu u najboljoj vezi.

Bez rasporeda

U zavisnosti šta mu je aktuelno, Blizanac lako može da promeni mišljenje. Ne draže se čvrsto odluke i po tom pitanju su vrlo nestalni i mnogi ih baš zbog toga kritikuju. Jednostavno, oni nisu osobe koje planove prave unapred i ne drže se strogo rasporeda.

Mozak im radi 100 na sat


Slušanje podkasta ili gledanje dugačkog filma nisu u njihovom fokusu. Razlog je taj što dok to radie razmišljaju o zadatku koji treba da obave, ili nečemu smešnom što žele da podele sa prijateljem

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još