Aktuelno

Žene rođene u ova tri znaka Zodijaka imaju najveći seksualni apetit

Neki horoskopski znaci poznati su po jačem libidu i tome što imaju veliki apetit kada je seks u pitanju. Njih uzbuđuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči.

Subota, 05.03.2022.

13:27

Izvor: B92

Žene rođene u ova tri znaka Zodijaka imaju najveći seksualni apetit
Foto: Svitlana Sokolova/Shutterstock

Podeli:

Ovan, Bik i Škorpija su uvek zainteresovani za intimne odnose, pogotovo žene, a Škorpije su nezasite po tom pitanju i definitivno zauzimaju 1. mesto.

Šta svaki horoskopski znak plaši u ljubavi, a šta priželjkuje

1. Škorpija

Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna osobina je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Ovi znaci vole da upravljaju drugima i da dominiraju u svemu

Sve što trebate da uradite je da se nasmejete na određeni način, uputite joj "značajan" pogled ili je dodirnete i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

Senzualan i izdržljiv: Muškarac rođen u ovom znaku je živa vatra u krevetu

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njen seksualni poriv je uvek jak.

Jako je tvrdoglava i nikad neće da prizna da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njen seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan

Žena rođena u znaku Ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli da osvaja, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Žene rođene u znaku Ovna su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.