Vodolija (20. januar - 19. februar)

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.

Ponedeljak, 22.11.2010.

17:01

Izvor: B92

Vodolija (20. januar - 19. februar)

Podeli:

Vodolija (20. januar - 19. februar) Mnogo ste gresaka pravili u vasem ljubavnom zivotu i sada je u vama jaka borba. Ne mozete vratiti vreme unatrag ali mozete krenuti sa iskrenijom pricom sa partnerom. Neki od vas zapocinju novu pricu koja ce ih na tren podsetiti na ljubavni sablon veza koje su ranije bile aktuelne. Dosta vas je iskljucivo zainteresovano za finansije. Uspeh je moguc i kroz nove poslove. Pomoc nekih ljudi vam pravi uvod u jedan uspesan period. Autor horoskopa: Astro centar ‘’Moj astrolog’’ www.mojastrolog.rs Astrolog Violeta Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1. Saznajte kakav vam dan predvidjaju zvezde za 30. 1.

Konačno se nadate da su sve stvari došle na svoje mesto. Uspeli ste da neke nedoumice u svojoj glavi rešite i nema prepreka ka vašem cilju. Razmišljate kako da priđete osobi koja vam je privlačna i na koji način da ostvarite jaču komunikaciju. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.