Lepota žene

Vređali su je zbog "plastike", sad je hvale: Zvezda "Seksa i grada" bez trunke šminke FOTO

Glumicu su kritikovali da je "plastična", a sada hvale njeno prirodno izdanje.

03.04.2024.

11:12

Izvor: superžena

4
Vređali su je zbog "plastike", sad je hvale: Zvezda "Seksa i grada" bez trunke šminke FOTO
Profimedia

Podeli:

Glumica Kristin Dejvis, zvezda serije "Seks i grad" u kojoj je igrala pomalo stidljivu, tradicionalnu i prefinjenu Šarlot Jork, bila je često na meti kritika zbog estetskih zahvata kojima se podvrgla, a kojim je, kako kažu, postala "plastična".

Često se u javnosti pojavljivala natečenog lica i potpuno drugačija, pa su je fanovi jedne od najpopularnijih serija ismevali, međutim, mnoge je iznenadila sada kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu.

Kako je otkrila, slika je nastala u Keniji, neposredno nakon što je doputovala, budući da se u opisu objave našalila kako je "kenijska frizura" bila vredna napornog puta.

Obožavaoce je ostavila bez teksta, pa je objava ubrzo bila preplavljena komplimentima, a jedan od Kristininih pratilaca napisao joj je da je "boginja".

Ranije je otkrila da joj je lice bilo otečeno zbog alergije na filere na licu i teško joj je palo što su je toliko osuđivali.

"Morala sam da istopim filere na licu i zbog toga su me okrutno ismejavali, a prolila sam suza i suza zbog toga. Bilo mi je jako stresno", priznala je prošle godine za The Telegraph.