Lepota žene

Šta mladež na licu govori o vama? Na jednom mestu ga imaju samo odabrani

Mogu se nalaziti svuda po licu ili telu, biti različitih veličina i oblika, a prema indijskom i kineskom drevnom verovanju, tumači se da njegova pozicija određuje sudbinu.

31.05.2024.

13:48

Izvor: Sensa/Z.A

0
Šta mladež na licu govori o vama? Na jednom mestu ga imaju samo odabrani
Seprimor/Shutterstock

Podeli:

Svaki čovek na ovoj planeti ima mladeže. U drevna vremena verovalo se da mladeži nose različita značenja, pa čak da mogu predvideti liniju života: uspešan brak, srećnu starost, uspeh u karijeri i još mnogo toga, dok ih na jednom delu lica imaju samo posebni ljudi.

Saznajte šta mladež na vašem licu govori o vama.

Mladež na čelu

Mladež na čelu, prema većini prediktora, govori o visokoj inteligenciji i pronicljivosti. Takođe može ukazivati na liderske sposobnosti. Verovanje kaže da bi osoba s mladežom na čelu mogla postati naučnik, istraživač ili političar, posebno ako se mladež nalazi na desnoj strani čela. Glumica Anđelina Džoli ima mladež na čelu.

Mladež na obrazu

Mladež na obrazu daje određeni šarm. Posebno žene. Dakle, najčešće su vlasnici takve oznake na licu bili popularni kod suprotnog pola od detinjstva. I sami su temperamentne prirode, spremni da se žrtvuju zarad svojih najmilijih. Često preferiraju porodični i lični život nego karijeru.

Mladež na nosu

Mladež na nosu, prema verovanju, govori o optimističnom i veselom karakteru osobe koja ga ima. Takođe, najverovatnije, ova osoba ne može dugo da sedi na jednom mestu, za nju je izuzetno važno da promeni okruženje, upozna nove ljude i putuje. Postoji mogućnost da će tokom života želeti da promeni mesto stanovanja. Recimo, ima ga glumica Ornela Muti.

Mladež blizu usne

Krajem devedesetih skoro sve žene na svetu crtale su mladež na gornjoj usni. Modu za ovaj trend, naravno, postavile su poznate žene - supermodel Sindi Kraford i glumica Natalija Oreiro. Prema verovanju, takav znak kod žena govori o senzualnoj prirodi, ali istovremeno o odlučnosti i ambiciji. Oni koji ga imaju tačno znaju šta žele od života i ostvaruju svoje želje, bez obzira na cenu. A postoji i verovanje da takav mladež predviđa srećan brak.

Mladež na bradi

Vlasnici mladeža na bradi često su porodični ljudi. Izuzetno im je važno da pronađu srodnu dušu i da sa njom imaju mnogo dece. Oni su takođe izuzetno brižni i odgovorni, spremni da daju savete svojim najmilijima i saslušaju sve njihove probleme. U isto vreme zauzimju se za sebe ako je potrebno. Pevačica Maraja Keri ima mladež na bradi.

Mladež ispod oka

Često se mladeži nalaze u blizini očiju, ali na različitim mestima. Na primer, mladež ispod očiju govori o osobi da je ljubazna i simpatična. Mladež ispod očiju karakteriše svog vlasnika kao ljubaznu, radosnu, simpatičnu i osetljivu osobu. Dita fon Tiz ima takav mladež.

Nekoliko mladeža na licu

Prisustvo više mladeža smatra se dobrim znakom. Što veći, to bolji. Simetrični mladeži na licu ukazuje na dualnost prirode njihovog vlasnika. Na primer, takve belege ima Natali Portman, koja je više puta proglašena jednom od najlepših i najseksepilnijih žena na svetu.

Mladež na korenu nosa

Ljudi koji imaju mladež između obrva prilično su retki. I to nije iznenađujuće. Veruje se da takav znak predstavlja svojim vlasnicima razvijenu intuiciju. Takođe, mladež između obrva može ukazivati na dobro pamćenje i sklonost sticanju znanja.