Veze i odnosi

Ovi ženski gestovi privlače kao magnet: Osvojićete ga odmah

Iskoristite ovu taktiku zavođenja ukoliko želite da ga osvojite.

27.05.2024.

19:57

Izvor: Sensa

1
Ovi ženski gestovi privlače kao magnet: Osvojićete ga odmah
NeonShot/Shutterstock

Podeli:

Ukoliko imate simpatiju ili, pak, sretnete muškarca koji bi vam mogao postati simpatija, možete da iskoristite ove zabavne trikove zavođenja, za koje su upravo muškarci otkrili da ih kod žena privlače poput magneta.

Ukoliko ste krenuli u igru osvajanja, tražite novog dečka i, možda, ljubav, možda će vam pomoći pet ženskih gestova koji mogu da privuku muškarce poput magneta. Osim spoljašnje privlačnosti, svaka devojka bi trebalo da zna neke magične trikove koji mogu osvojiti većinu muškaraca. Izreka kaže da žene vole ušima, a muškarci očima. Uprkos poverenju u sopstvenu privlačnost, vredi znati da neki, na prvi pogled, obični gestovi mogu imati magičnu moć privlačnosti.

1. Žena se ugrize za usnu

Možda obična studentkinja u staroj odeći neće moći da privuče pažnju bogatog biznismena, ali svaki muškarac će odmah primetiti da ona grize usne. Zašto ne pokušate da izvedete takav trik u društvu muškarca koji vam se sviđa?

2. Žena se igra pramenom kose ili loknom

Još jedan poznati trik je igranje kosom. Okretanje lokne oko prsta ili lagano protresanje frizure neprimetno hipnotiše muškarce. Glavna stvar je da  kosa uvek treba da vam bude čista i negovana.

3. Žena ima razgolićen vrat

Muškarci često povezuju seksualnost i ranjivost devojke sa njenim vratom. To može imati isto toliko uticaja na muškarce, kao i dekolte i bujna duga kosa. Kada otkrivate vrat, izaberite odeću tako da on jasno bude vidljiv. Goli vrat i ramena stvoriće efekat poverenja i ranjivosti, što posebno uzbuđuje muškarce.

4. Žena se lepo drži i blago isteže

Atraktivno držanje je ključ za idealan izgled. Ako se takođe lagano rastežete, vaša slika će dobiti magnetnu auru.

5. Žena nehajno, ležerno dodiruje muškarca

Da biste stvorili "iskru, oluju i ludilo" u njegovoj glavi, ležerno ga dodirnite. Poslužite čašu tako da prstima pređete preko nje ili mu iskreno otresite trunke prašine sa ramena. Reakcija može biti drugačija, ali to će svakako poslužiti kao magnet za vašeg izabranika.