Lepota žene

Novi trend zaludeo žene: Da li ste već probali "bojfrend" rumenilo? VIDEO

Ovde je sve što treba da znate o "bojfrend" rumenilu, jednom od najsvežijih makeup trendova.

06.06.2024.

13:44

Izvor: Ženski magazin

2
Novi trend zaludeo žene: Da li ste već probali "bojfrend" rumenilo? VIDEO
Shift Drive/Shutterstock

Podeli:

Rumenilo je ranije dolazilo u jednostavnom kompaktnom obliku. Sada postoji mnoštvo različitih tekstura - kremasta, puderasta, tečna, u stiku...

Pronalaženje savršene nijanse i nanošenje rumenila obično zahteva mnogo eksperimentisanja, pokušaja i grešaka, ali možda imamo rešenje koje odgovara svima. Dobrodošli u trend "bojfrend blaš".

Trend "bojfrend blaš"

TikTokerka Malori Oses je vratila termin u modu, ali on nije nov.

"Za ovaj trend sam saznala pre mnogo godina, možda pre deceniju", objašnjava ona u svom videu. "Bojfrend blaš" se pojavilo 90-ih godina i odnosi se na svež, prirodan izgled. Kao prirodna crvena boja tvojih obraza nakon vežbanja ili nakon komplimenta.

@malloryosses Replying to @Thanksbuddy What is Boyfriend Blush? 💕 #boyfriendblush #blusher #oblongface @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

Kako kopirati ovaj efekat

Zaboravite na dugotrajne tehnike oblikovanja jagodičnih kostiju konturisanjem. "Bojfrend" rumenilo se ne odnosi na preciznost nanošenja, niti na savršeno blendanje.

Radi se o svežem, prirodno izgledu, a ne pretencioznom. Rumenilo se nanosi tačno na centar obraza prema liniji vilice. Takođe dodajemo malo na slepoočnice. Što se tiče nijanse, trebalo bi da imitira vašu prirodnu boju - možda je bebi roze ili topla tamno crvena.

Tehnika rumenila može da funkcioniše na svim oblicima lica, ali Oses napominje da je "idealna za one od vas koji imaju duguljasto ovalno lice". To je zato što daje iluziju simetričnijeg lica. U videu, Oses koristi kompaktno rumenilo, ali možete koristiti bilo koju vrstu rumenila da biste postigli efekat.

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound - Raiya Marina 🐚

Bez obzira na status vaše veze sa tečnim ili rumenilom u stiku, dajte "bojfrend" rumenilu šansu koje će vam dati svež, revitalizovan izgled za samo nekoliko sekundi i sa samo jednim proizvodom.