Lepota žene

Ona je Mis Rusije, ima 18 godina: "Učiniću sve moguće i nemoguće" FOTO/VIDEO

Valentina Aleksejeva je zvanično najlepša Ruskinja za 2024. godinu.

06.10.2024.

8:50

Izvor: superžena

0
Ona je Mis Rusije, ima 18 godina: "Učiniću sve moguće i nemoguće" FOTO/VIDEO
SPUTNIK / Profimedia

Podeli:

Valentina Aleksejeva krunisana je za Mis Rusije za 2024. godinu i predstavljaće svoju zemlju na narednim prestižnim takmičenjima za lepotu, Mis sveta i Mis Univerzuma.

Ima svega 18 godina, a na takmičenju je predstavljala Republiku Čuvašiju te je, nakon što joj je dodeljena lenta i stavljena kruna, obećala da će dati sve od sebe da bi osvojila prestižnu titulu na narednom izboru.

"Moji budući planovi su da, naravno, predstavim Rusiju na najbolji način na izboru za Mis Univerzuma. Učiniću sve moguće i nemoguće da budemo najbolji", izjavila je u intervjuu za TASS i priznala da je preplavljena emocijama.

"Kad sam izašla na binu nisam imala nikakva očekivanja, ničemu se nisam nadala niti sam išta nagađala, jer mislim da je jako važno biti prisutan u tom trenutku i uživati na toj bini, na sceni i u samom događaju. Ispostavilo se da je sve ispalo onako kako je trebalo", poručila je Valentina, zvanično najlepša Ruskinja.

U izboru je učestvovalo pedeset devojaka iz cele zemlje, a takmičenje je održano u koncertnoj dvorani Barvikha Luxury Village u Moskvi.