Lepota žene

Proglašena je maskarom godine za 2024: Nosi i najzanimljiviji naziv ikada FOTO

Ističe se kao jedna od najprodavanijih maskara na svetu, pa je jasno i zašto je ponela titulu najbolje maskare.

06.10.2024.

15:02

Izvor: superžena

0
Proglašena je maskarom godine za 2024: Nosi i najzanimljiviji naziv ikada FOTO
PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Podeli:

U svetu šminkanja i lepote, koji neprestano nudi neke nove proizvode i evoliura, svake godine nam plasiraju nešto novo što će zaseniti konkurekciju i naterati nas da potrošimo novac i isprobamo. Neki proizvodi legnu nam odmah na prvu loptu i biva to ljubav na prvi pogled/dodir/probu, postaju naši favoriti i teško je odvojiti se od njih... Međutim, neki nas i razočaraju.

Ono što definitivno nije razočaralo žene širom sveta, prema magazinu People, jeste maskara zanimljivog imena- Better Than Sex Waterproof Mascara - koja je ponela titulu maskare 2024. godine.

U pitanju je vodootporna maskara intenzivno crne boje poznata po snažnom volumenu, dužini i savršeno uvijenim trepavicama koje daju dramatičan efekat. Četkica je u obliku peščanog sata i odlična za nanošenje proizvoda, a zbog svoje formulacije svaka dlaka je posebno definisana.

Sudeći prema komentarima i reakcijama žena širom sveta, ova maskara je veoma pouzdana i novi must-have u torbici. Bilo da je sunce, kiša, sneg...

Cena ovog proizvoda marke Too Faced je oko 30 evra, a do sada je zaradila pregršt pozitivnih recenzija na gotovo svakoj stranici, pa je lako zaključiti zašto je proglašena maskarom godine. Dolazi u većem i manjem pakovanju, običnoj varijanti i onoj vodootpornoj, a možete je pronaći u svim parfimerijama.

loader