Lepota žene

Simihaze Beauty šminka konačno i u Srbiji: Poznate dame je već obožavaju FOTO

Popularni brend koji je osvojio devojke i žene širom sveta od sada je dostupan i na srpskom tržištu.

10.10.2024.

11:15

Izvor: superžena

0
Simihaze Beauty šminka konačno i u Srbiji: Poznate dame je već obožavaju FOTO
Warp Studio

Podeli:

Revolucionarni mejkap brend Simihaze Beauty za samo tri godine je osvojio svet, a sada je dostupan i u Srbiji, povodom čega je upriličen i događaj u Beogradu na kojem su brojne poznate ličnosti - od muzičara do influensera, šminkera i drugih zaljubljenika u bjuti proizvode - imali priliku da među prvima isprobaju proizvode ovog brenda.

Brend je kreiran od strane DJ i influenser dua, bliznakinja i modnih ikona Simi i Haze Khadra, odatle i potiče naziv Simihaze Beauty, a sestre su pozdravile zvanice putem video poruke, naglašavajući koliko su srećne što je njihov brend konačno i na srpskom tržištu.

Promo

"Verujemo da šminka treba da bude zabavna i izražajna, nikada ograničavajuća, i toliko jednostavna za upotrebu da može da se nanese i u pokretu. Cilj nam je da kreiramo efikasne proizvode visokog kvaliteta koji će činiti život lakšim. Minimalna količina napora za maksimalan rezultat – to je budućnost mejkapa", poručile su.

Warp Studio

Kultni Velvet Blur karmin već je poznat većini dama, a izdvajaju se i kremasta rumenila koja se mogu koristiti i kao senka za oči, različiti hidrirajući balzami za konturisanje i setovanje, maskara, ali i očne nalepnice ukrašene "Svarovski" (Swarovski) kristalima, za sve one koje vole da eksperimentišu i igraju se sa šminkom.

Formulacija proizvoda je u potpunosti veganska i nosi oznaku cruelty-free, poštujući sve etičke standarde bjuti industrije.

Veliku pažnju među prisutnima privukle su Anđela Ignjatović Breskvica, Jovana Pajić i drugi.

Warp Studio
Warp Studio
Warp Studio