Lepota žene

Niko se nije usudio, ona jeste: Pravo lice Pamele Anderson i minimalizam za reflektore FOTO

Retko koja slavna ličnost bi se usudila na izlazak pred kamere bez imalo šminke, ali Pamela je zaista ponosna na svoje godine i svoj izgled.

21.10.2024.

15:41

Izvor: superžena

6
Niko se nije usudio, ona jeste: Pravo lice Pamele Anderson i minimalizam za reflektore FOTO
Profimedia

Podeli:

Nekadašnji seks-simbol, glumica Pamela Anderson, poslednjih meseci sve više ostavlja bez teksta promovišući potpuno prirodan izgled i pokazujući sve svoje nedostatke na licu. Jedna je od retkih koja se usuđuje na ovakvo "razotkrivanje", naročito na crvenom tepihu, kao na primer sinoć na gala okupljanju slavnih zvezda u organizaciji Muzeja američke filmske industrije.

Pamela Anderson je ponovo pokazala svoj jedinstveni stil; jednostavnost, elganciju i prirodnost.

Učinila je to u dugoj, crnoj svečanoj haljini jednostavnog kroja, bez ikakvih suvišnih detalja koji bi privlačili pažnju.

Iako malo šireg kroja, haljina savršeno ističe figuru slavne glumice, a detalji su minimalistički - u ruci crna torbica i od obuće klasične crne cipele bez vrtoglave potpetice.

Profimedia

Ipak, najveće iznenađenje bilo je što se i ovog puta pojavila bez trunke šminke, ali zaista. Bez prevare, bez minimalnog ulepšavanja, bez ičega na licu. I dala je do znanja da se u svojoj koži oseća zaista sjajno.

Ovim je dala primer svim ženama i poslala im poruku da prihvate svoje godine i izgled, bez obzira na nametnute moderne standarde ili druge okolnosti.

Profimedia