Aktuelno

Najveća seks-bomba u centru pažnje: "Neprimereno" FOTO

Pamela Anderson prisustvovala je svetskoj premijeri filma "The Last Showgirl" u Torontu.

13.09.2024.

8:55

Izvor: superžena

8
Najveća seks-bomba u centru pažnje: "Neprimereno" FOTO
Profimedia

Podeli:

Čuvena glumica i Plejboj zečica Pamela Anderson (57) izazvala je različite reakcije svojim pojavljivanjem na crvenom tepihu, na premijeri filma "The Last Showgirl" u sklopu Filmskog festivala u Torontu.

Pojavila se u crnoj odevnoj kombinaciji, a najveću pažnju privuklo je to što je došla s minimalno šminke na licu, zbog čega su joj mnogi zamerili navodeći da je to "neprimereno" za ovakav događaj.

Iako je stigla u elegantnom crnom odelu koje joj je, moramo napomenuti, savršeno pristajalo i isticalo je njenu zavidnu vitku figuru, "razljutila" je pojedine prirodnim licem i frizurom.

Pamela je nosila crnu košulju s neobičnim detaljima i pantalone od istog materijala, a elegantnu kombinaciju začinila je kožnim rukavicama, crnim štiklama i diskretnim nakitom.  

Profimedia

Znamo već da je čuvena lepotica iz "Čuvara plaže" ranije odlučila da se više neće pojavljivati našminkana na crvenom tepihu i da će promovisati prirodan izgled, čemu je ostala i dosledna. Odluku da prestane da se šminka donela je nakon što je njena šminkerka Aleksis Vogel preminula zbog raka dojke.

"Ovo je novo poglavlje mog života. Za prirodnu lepotu je takođe potrebno dva sata pred ogledalom, što je smešno, jer ja sam sada govoto uvek u bašti. Uvek imam prljavštinu ispod noktiju. Lepo je nositi dijamante samo da to malo ulepšam", izjavila je svojevremeno za Entertainment Tonight.

Profimedia

"Izgleda neuredno i zapušteno", "Šta joj se dogodilo?", "Ovo nije za crveni tepih", "Neprimereno", napisali su pojedini kojima se ovo izdanje slavne plavuše ne dopada, iako je onih pozitivnih komentara mnogo više.

Nama se Pamela dopada i u ovom izdanju, prirodna i drugačija, a vama?

loader