Zdravlje žene

Duge noge slavne teniserke opčinile svet, a ovo je tajna njenog dobrog izgleda FOTO

Jedna od najboljih teniserki svih vremena zadivila je u elegantnom kratkom kompletu kojim je istakla duge, zategnute noge.

02.10.2024.

8:51

Izvor: superžena

2
Duge noge slavne teniserke opčinile svet, a ovo je tajna njenog dobrog izgleda FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Bivša teniserka koja je osvojila sedam grend slem titula, Venus Vilijams (44), privlačila je sve poglede kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu u neverovatnom izdanju.

Starija sestra Serene Vilijams pokazala je duge, izvajane noge i zavidne trbušnjake u crnom izazovnom, ali i elegantnom kompletu koji joj je savršeno pristajao. U pitanju je crni kratki blejzer i mini suknja na preklop, a ovu modnu kombinaciju krase detalji u vidu kaiševa u predelu grudi i struka.

Kopče i predimenzionirani džepovi daju ovom stilu i šik notu, a jedna od najboljih teniserki svih vremena ukombinovala je komplet sa crnim Christian Louboutin cipelama, prepoznatljivim po crvenom đonu.

BACKGRID USA/Profimedia

Privlačila je ogromnu pažnju, a mnogi su se zapitali kako i u petoj deceniji izgleda savršeno. Na to pitanje dala je odgovor nedavno - i dalje redovno trenira i igra tenis.

Venus Vilijams je zvezda naslovnice Harper's Bazaara za oktobar, a kako je izjavila, tenis i i dalje igra ne samo da bi dobro izgledala, već da ne bi ostarila.

BACKGRID USA/Profimedia

"To je predivan način da ostanete u formi, sagorevate kalorije i imate sjajne noge i ruke! Ako želite dobro da izgledate, igrajte tenis. Ne izgleda kao posao, ali je iscrpljujuće. Radiću to sve dok budem imala hrskavicu. Ako nastavim da igram, nadam se da proces starenja neće početi", izjavila je teniserka.

BACKGRID USA/Profimedia