Veze i odnosi

Ruskinja i Srbin se sreli nakon 11 godina i sad su vereni: Upoznali se na letovanju VIDEO

Anastasia i David su se upoznali na letovanju u Turskoj kad su bili tinejdžeri, a Ruskinja je na TikToku ispričala njihovu predivnu ljubavnu priču.

05.04.2024.

15:42

Izvor: superžena

8
Ruskinja i Srbin se sreli nakon 11 godina i sad su vereni: Upoznali se na letovanju VIDEO
Roman Samborskyi/Shutterstock

Podeli:

David joj se svideo na prvi pogled, a tada je imala samo 15 godina. Postali su prijatelji na Fejsbuku, kako to obično biva, ali je sve ostalo samo na tome. Danas njihova priča dokazuje da prava ljubav ne poznaje granice.

"Živela sam u Sibiru i bilo je nemoguće da se ponovo vidimo. Išla sam u školu, kasnije na fakultet, preselila se u drugi grad i ponekad bismo se čuli, ali to je bilo sve", objasnila je Anastasija Slaupova na video-snimku koji je objavila.

Kasnije se preselila u Gelendžik i, spontano, počeli su češće da se dopisuju, a videli su se ponovo posle 11 godina.

"Dopisivali smo se svakog dana, pričali telefonom i mesec dana kasnije mi je poslao poruku da je kupio kartu za Rusiju. Kupio je kartu da bismo se videli", ispričala je, a taj susret bio je sudbinski.

@slaupik

Explanation: David is from Serbia, im from Russia and we met 12 years ago in Turkey🌸 ♬ Just The Two of Us - Kauai45 & Sweet Cocoa

Čim su se ponovo videli, osetili su da su jedno za drugo (opet) i izgledalo im je kao da nije prošlo toliko vremena od njihovog poslednjeg susreta. Oboje su rekli da ne žele vezu na daljinu, pa je Anastasija odlučila da se preseli u Srbiju.

"Nisam dugo razmišljala, jer sam znala da želim biti s njim", rekla je. U Srbiji je već godinu i po, David ju je zaprosio, a naučila je i srpski, najviše zahvaljujući pesmama. Redovno na TikToku pokazuje koliko je oduševljena našom zemljom, hranom i ljudima.