Veze i odnosi

Vjera Mujović otkrila istinu o razvodu i novom dečku: "Desilo se pre dve godine"

Vjera Mujović se razvela od uglednog nemačkog lekara, nakon čega je uplovila u novu vezu, s rediteljem Milošem Pavlovićem.

11.04.2024.

10:12

Izvor: Kurir.rs

3
Vjera Mujović otkrila istinu o razvodu i novom dečku: "Desilo se pre dve godine"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nakon što je medijima odjeknula vest da se Vjera Mujović u tajnosti pre dve godine razvela od supruga, uglednog nemačkog lekara Štefana Prajsa, oglasila se glumica koja, kako kaže, ne želi ništa da krije.

Osim što je priznala da se nakon šest godina zajedničkog života desio krah braka, glumica je progovorila i o novoj ljubavi, muškarcu koji joj je vratio osmeh na lice, a s kojim se zabavlja oko godinu dana.

"Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja samo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja", izjavila je Vjera.

Antonio Ahel/ATAImages

"Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali, s druge strane, ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao je da govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti", poručila je glumica.

Vjera je novu sreću pronašla kraj reditelja Miloša Pavlovića, koji je bio u braku s njenom koleginicom Danijelom Kuzmanović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vjera Mujovic (@vjerarte)