Veze i odnosi

Ovih šest poza u seksu najčešće se pretražuju na internetu – jer sa njima nema greške

Šta mislite, koje seksualne poze najčešće pretražuju korisnici interneta u pretraživačima? Ovo rangiranje će vas sigurno iznenaditi!

27.04.2024.

20:19

Izvor: Ženski magazin

3
Ovih šest poza u seksu najčešće se pretražuju na internetu – jer sa njima nema greške
mikeforemniakowski/Shutterstock

Podeli:

Poznato je da su internet pretraživači rudnici znanja o svakoj temi. Tražimo sve od recepata, saveta, ideje za poklone, ali i kako naučiti sve o različitim seksualnim pozama...

Koje seksualne poze su najčešće pretraživane?

Misionarska poza

Prema izveštaju Flowercard-a, misionarska poza je imala najviše upita za pretragu u Google pretraživanju (42,000 tokom meseca). Iznenađujuće, zar ne? Može se činiti da je to najpoznatija seks poza.

Dogi poza

Doggy poza bila je na drugom mestu najtraženijeg seksualnog položaja i imala je 37 hiljada upita mesečno. Položaj "psa" prema istraživanju je i najpopularnija seksualna poza u Evropi i SAD. Ovu pozu posebno vole muškarci zato što imaju puno slobode kretanja i dubine prodora, a uzbuđuje ih pogled na žensku zadnjicu.

Obrnuta kaubojka

Poza "obrnutog kaubojka" ima 30.000. mesečnih upita. Ovim položajem dominira žena koja sedi na partneru sa okrenutim leđima. Ova poza omogućava duboko prodiranje i pruža intenzivno iskustvo oba partnera.

Žena gore

Kao što se čini popularnim, poza "žena gore" je na Google-u imala oko 19.000. upita. Ovo pokazuje da nam je dosadno sa klasičnim pozicijama i volimo da eksperimentišemo u spavaćoj sobi. Isprobajte nove seksualne poze za koje verovatno nikada niste čuli.

Kašika

Klasična poza čajne kašičice, kao što vidite, takođe ne izaziva veliko interesovanje, jer je imala 15 hiljada upita. To može značiti da svako zna kako to učiniti.

Poza 69

Na kraju rangiranja bila je poza 69 (12.000 upita). U svakom slučaju, to nije iznenađenje.