Veze i odnosi

Kejt Mos ima novog dečka? Mlađi je 23 godine i unuk je legendarnog pevača FOTO

Kejt Mos i Skip Marli uslikani su u Turskoj, pa kruže glasine da su u ljubavnoj vezi.

15.05.2024.

8:46

Izvor: superžena

3
Kejt Mos ima novog dečka? Mlađi je 23 godine i unuk je legendarnog pevača FOTO
Profimedia/UPI

Podeli:

Supermodel Kejt Mos (50) uhvaćena je proteklog vikenda kako se drži za ruke sa Skipom Marlijem, unukom legendarnog pevača Boba Marlija, pa je ovih dana u žiži interesovanja javnosti zbog glasina da su u emotivnoj vezi.

Jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena sa Skipom je uslikana u Turskoj, na otvaranju kulturnog festivala Med Bodrum, gde je pevač imao koncert.

Britanski mediji pišu da je, navodno, bila toliko uzbuđena da je želela da se popne na binu usred koncerta, međutim, obezbeđenje ju je vratilo u publiku. Definitivno je bila najvatreniji fan ovog zgodnog Jamajčanina koji veoma podseća na svog dedu.

Profimedia/Jamie McCarthy

"Toliko joj se dopao nastup da je istrčala na binu. Na kraju ju je obezbeđenje ispratilo... Ne znam da li ima nešto među njima, ali ona je sigurno njegov veliki obožavalac. Sve je bilo vrlo slatko", dočarao je izvor koji je bio na koncertu za Daily Mail.

Skip Marli je gotovo dvostruko mlađi od slavne Kejt; ima 27 godina, dok je njoj 50; ali za sada još nije poznato da li su u vezi ili su samo prijatelji.