Aktuelno

Da, i ovo je Dženifer Lopez: Prvi put je vidimo u sasvim "običnom" izdanju FOTO

Pitate se kako Dženifer Lopez izgleda bez trunke šminke? Pogledajte.

23.04.2024.

15:31

Izvor: superžena

8
Da, i ovo je Dženifer Lopez: Prvi put je vidimo u sasvim "običnom" izdanju FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Dženifer Lopez (54) na javnoj sceni niže besprekorna izdanja i nazivaju je kraljicom stila, a često pomera modne trendove i čak i neobične kombinacije savršeno ume da nosi.

Za njen fantastičan izgled u šestoj deceniji zaslužni su predanost sportu i zdrav način života. Poznato je da latino diva svakodnevno odlazi u teretanu i da celog života naporno trenira, kao i da je paparaci prate u stopu, pa je često uhvate u trenerci i patikama kada odlazi na trening ili sa treninga.

Međutim, dok je izlazila iz jedne raskošne zgrade u Njujorku izgledala je gotovo neprepoznatljivo, bez imalo šminke i sa mokrom kosom. Ušla je u luksuzan automobil, a pretpostavlja se da je odlazila na adresu na kojoj ju je čekao njen dugogodišnji tim stručnjaka – šminkera, frizera, stilista i drugih, kako bi zablistala u izdanju na kakva smo navikli od ove velike zvezde.

BACKGRID USA/Profimedia BACKGRID USA/Profimedia

Obavezan detalj na Dženifer Lopez uvek su velike crne naočare, kojima je donekle sakrila nenašminkano lice, ali najbitnije od svega je da je "prava" Džej Lo iza kamera kao i svaka druga žena, i da je volimo i u ovom izdanju.

A kada se upale reflektori...

loader