Veze i odnosi

Jedna od najlepših holivudskih priča: Uspeli su, a ovako ga je iznenadila FOTO

Pirs Brosnan i Kili Šej važe za jedan od nsjkladnijih slavnih parova, a zajedno su punih 30 godina.

19.05.2024.

13:01

Izvor: superžena

1
Jedna od najlepših holivudskih priča: Uspeli su, a ovako ga je iznenadila FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Ljubavna priča jednog od najpoznatijih holivudskih parova traje već trideset godina, iako su nailazili na razne prepreke, tragedije i kritike javnosti.

Slavni par Pirs Brosnan i Kili Šej Smit i dalje su zaljubljeni jedno u drugo, a lepša polovina jednog od najvećih holivudskih zavodnika privukla je pažnju brojnih fanova slavnog glumca fotografijom koju je objavila povodom njegovog 71. rođendana.

"Srećan rođendan, ljubavi mog života", poručila je i dodala da je on njena stena, sidro i sve, kao i da ga beskrajno voli.

U pitanju je glumčeva fotografija iz mlađih dana, kada je bio planetarno popularan kao Džejms Bond, a na njoj pozira bez majice.  

Ljubavna priča Kili i Pirsa je jedna od najlepših u Holivudu

Upoznali su se 1994. godine, a venčali su se 2001. On glumac sa sjajnom karijerom, a ona uspešna novinarka, model i glumica. Kako je Brosnan rekao jednom prilikom, posle smrti prve supruge, imao je sreću da ponovo pronađe ljubav i zahvaljuje se Bogu svaki dan zbog toga.

Kili je u intervjuu za "People" izjavila da ju je Pirs odmah očarao izgledom, te da mu je bilo teško odoleti jer je imao "ono nešto". Već na prvom sastanku, nekoliko dana kasnije, držali su se za ruke, sedeli zajedno pod zvezdama, pričali do jutra, i gledali vatromet dok su slušali Kenija Loginsa.

Tri godine kasnije dobili su prvog sina, a 2001. i drugog. Te godine venčali su se u Irskoj. I danas, 30 godina kasnije, uvek su tu jedno za drugu, u dobru i u zlu. S njim je proživela velike tragedije - kada je izgubio prvu suprugu koja je preminula zbog bolesti, a ubrzo i njenu ćerku koja je doživela istu sudbinu.

BACKGRID USA/Profimedia

Važe za jedan od najskladnijih parova, a zaljubljeni su kao i prvog dana. Brosnan je prema svojoj supruzi pravi džentlmen u svim situacijama, a paparaci često znaju da ih uhvate kako se ljube u javnosti, čime dokazuju da je njihova veza neraskidiva.

"Da sam tražio milion puta, ne bih našao tako dobru ženu kao što je Kili. Kad me pogleda, sav zadrhtim. Volim njenu vitalnost, njenu strast. Ima tu snagu bez koje ja ne bih mogao da živim", opisao je Pirs Brosnan svoju suprugu Kili Šej.