Veze i odnosi

Čekala ga je 7 godina, sad će mu roditi dete: Mrzelo ju je pola planete FOTO

Hejli i Džastin Biber upoznali su se još kada su bili tinejdžeri, a njihova priča je više nego zanimljiva.

19.05.2024.

15:34

Izvor: superžena/Jutarnji.hr

3
Čekala ga je 7 godina, sad će mu roditi dete: Mrzelo ju je pola planete FOTO
BACKGRID USA/Profimedia

Podeli:

Jedan od najpoznatijih parova na svetu jesu pevač Džastin Biber i manekenka Hejli Biber, koji uprkos napadima fanova i dalje neguju ljubav. Uskoro će dobiti svoje prvo dete, što je manekenka nedavno objavila na društvenim mrežama.

Njihov prvi susret se desio još kada su bili tinejdžeri, kad je Hejli bila vatrena obožavateljka slavnog Bibera, tada na vrhuncu karijere. Od obožavanja, preko prijateljstva, do ljubavne veze i braka, sada će postati majka njegovog deteta i ispisuje priču o kakvoj mnoge obožavateljke Džastina Bibera sanjaju.

Manekenkin otac, glumac Stiven Boldvin, upoznao je ćerku sa Džastinom još 2009. godine, na snimanju emisije "The Today Show". Drugi put su se videli na premijeri Džastinovog dokumentarca "Never Say Never" u Njujorku, dok je on bio u vezi sa Selenom Gomez, a fanovi su ih nazivali "Jelena" (Džastin i Selena). Usledio je raskid Selene i Džastina, a ubrzo su Hejli i Biber viđeni zajedno, zbog čega su fanovi nagađali da je reč o preljubi, ali su se oboje oglasili navodeći da su godinama bliski prijatelji i da među njima ne postoji ništa više od toga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Romansa je konačno potvrđena 2016. godine, kada je Džastin Biber objavio fotografiju na kojoj se ljube. Međutim, raskinuli su ubrzo, nakon čega je pevač obnovio vezu sa Selenom, ali posle nekoliko meseci su ponovo prekinuli - zauvek.

Hejli je pala u drugi plan i nisu bili u kontaktu gotovo dve godine, da bi ga obnovili 2018. Nekoliko dana nakon što se to saznalo, uslikani su kako se ljube i drže za ruke, a dva meseca kasnije su se i verili. Iste godine su se venčali, a Hejli su ubrzo razapeli na mrežama fanovi Selene Gomez, zbog čega je i glumica morala da reaguje.

Prvi put su kao supružnici došli na Met Galu 2021. godine, a kasnije su javno govorili i o zdravstvenim problemima s kojima su se suočili. Džastin se borio s depresijom, a Hejli je bila hospitalizovana zbog simptoma sličnih moždanom udaru. Srećom, oporavila se, a onda se susrela s glasinama da je trudna, što je morala da demantuje: "Možda će se narednih godina to i ostvariti...".

Sa Selenom se slikala na jednom događaju i dokazale su da nema "zle krvi" među njima, što je smirilo obožavaoce i jedne i druge strane.

Iako se ove godine pričalo da je par u bračnoj krizi, Hejli i Džastin su umesto toga, početkom maja, objavili da čekaju svoje prvo dete.

Profimedia