Veze i odnosi

Muškarci otkrili kako izgleda žena sa kojom bi najradije prevarili partnerku

Na 18+platformi Ešli Medison 1.300 muškaraca iskreno je priznalo kako bi odabrali (ili kako su odabirali) osobu sa kojom su imali aferu.

20.05.2024.

13:18

Izvor: Krstarica/D. R.

9
Muškarci otkrili kako izgleda žena sa kojom bi najradije prevarili partnerku
Kotin/Shutterstock

Podeli:

Ovo istraživanje pokazalo je da je proces izbora ljubavnice dosta složeniji od samo susreta sa zgodnim strancem u baru. Naime, 27 odsto njih otkrilo je da bi prevaru najpre počinili (ili su počinili) s koleginicom s posla ili s prijateljicom.

"Druga žena se često prikazuje kao tajanstvena zavodnica, ali istina je da, ako muškarac ima aferu, to će verovatno biti s nekim koga već poznaje", otkrili su sa platforme za "Dejli mejl". 23 odsto muškaraca reklo je da bi ipak bili veoma srećni da prevaru počine s nepoznatom osobom, tokom putovanja, na primer.

Oni koji su imali aferu otkrili su da su to uradili da bi pokušali da spasu svoj brak, a ne da bi ga uništili.

Kompanija je nakon istraživanja naglasila i važnost dejting aplikacija. "Umesto da se povežemo s nekim iz našeg društvenog kruga ili, još gore, iz poslovnog kruga, na dejting aplikacijama možemo da pronađemo istomišljenike koji su možda isto u braku i s kojima je manja šansa da budemo otkriveni", kaže.

Istraživanje je pokazalo i da je čak 99 odsto muškaraca u jednom trenutku razmišljalo o aferi ili je počinilo. Kao glavni motivator pokazao se seks, tačnije potraga za boljim seksualnim zadovoljstvom.

A što se žena tiče, njih 39 odsto priznalo je da je imalo aferu, a 35 odsto je priznalo da je razmišljalo o njoj. 54 odsto od onih koje jesu prevarile svoje partnere otkrilo je da se to dogodilo nakon što su dobili decu.

Većina i žena i muškaraca otkrila je da su se u prevaru upustili zbog potrebe za fizičkim zadovoljstvom. Na primer, samo 5 odsto žena tražilo je emocionalnu zamenu.