Veze i odnosi

"Ako ti posle mesec dana kaže lud sam bez tebe, zapitaj se da nije bio lud i pre toga"

Dušan Blagojević, autor kanala "Blago za dušu", bio je gost u emisiji "150 minuta" i tom prilikom komentarisao mnoge stvari na temu ljubavi.

05.06.2024.

11:26

Izvor: B92.net/TV Prva

4
"Ako ti posle mesec dana kaže lud sam bez tebe, zapitaj se da nije bio lud i pre toga"
George Rudy/Shutterstock

Podeli:

U današnje vreme, mnogi se pitaju kako da prepoznaju "onog pravog", ali takođe je važno kako prepoznati kada neko nije odgovarajući za nas. 

Na ovu temu i još mnoge druge, kada se radi o ljubavi, govorio je u "150 minuta" Dušan Blagojević, autor kanala "Blago za dušu".

"Ljubav ne bi trebalo da bude neki vatromet i šumski požar, nego neko tiho postojanje, a problem je kada obeležimo taj mir kao nešto dosadno", rekao je Dušan, ističući da se susretao sa mnogim ženama, koje su hvalile svoje partnere, a onda rečenicu završavale sa onim "ali, dosadno mi je", na šta je on sugerisao da je možda samo u pitanju činjenica da se ne radi o toksičnom odnosu. 

"Muškarac će početi da osvaja devojku ako mu se ona zaista, zaista dopadne. Tu treba da vodimo računa na koji način to radi. Ukoliko je prebrzo, previše zasipa svojom pažnjom i nazovi ljubavlju, ako ti kaže posle mesec dana ja te volim i lud sam bez tebe, zapitaj se da nije bio lud i pre toga. Žene, želeći tu pažnju, jako često padnu na to. Ili ako jako rano pokazuje znakove ljubomore, posesivnosti... Treba nekako da se stvari razvijaju organski i polako, da vremenom, što mu više ta devojka znači, više se i trudi", ističe Dušan. 

Šta je još otkrio na ovu temu, pogledajte u snimku:

Izvor: Prva