Veze i odnosi

Seks u vrelim danima: Kako da se istopite od ljubavi, a ne od vrućine

Kako da vam intimni odnos u vrelim danima bude zadovoljstvo, a ne mučenje, jer se kupate u znoju.

24.06.2024.

21:52

Izvor: Ženski magazin

3
Seks u vrelim danima: Kako da se istopite od ljubavi, a ne od vrućine
oneinchpunch/Shutterstock

Podeli:

Kada se osećate kao da želite da skinete kožu zbvog vrućine i jedino zbog čega se osećate (nešto) bolje je kupanje u moru i hladni tuševi, seks možda nije na vrhuncu liste. Međutim, hoćete li dozvoliti da vam talas vrućine oduzme vaše ljubavno zadovoljstvo?

Vrućina može otežati svaki aspekt našeg svakodnevnog života (uključujući seks), ali postoji nekoliko saveta koji mogu učiniti da se osećate manje kao da ste u paklu.

Naučno govoreći, kada temperatura raste, raste i libido. Šta nas sve čini seksepilnijim tokom letnje sezone? Da li je to sunce? Da li je to bezbrižan odmor? Da li je to generalno opušteno raspoloženje? Bez obzira na razlog, seks je uvek dobar način da provedete veče ili jutro ili popodne.

Međutim, porast temperature može ozbiljno uticati na naš seksualni život. Malo znojenja je seksi. Kupanje u znoju, ne. Evo kako se možete rastopiti samo od ljubavi, a ne od vrućine.

Klima uređaj je vaš najbolji prijatelj

Znamo da su računi za struju izmakli kontroli ovog leta, ali da li zaista želite da na svoju listu nevolja dodate "nema seksa"? Sve u životu je stvar prioriteta!

Kao i ventilator

Ukoliko nemate klimu i niste u mogućnosti da je nabavite, recite "da" blagom povetarcu ventilatora? Ako čak uložite u plafonski ventilator, stvari mogu postati "vruće" koliko želite, a da se pritom ne znojite.

Sa zatvorenim kapcima

Sa senkom koju u prostoru stvaraju zatvoreni kapci, postižete ultimativno 2 u 1 iskustvo. Čuvate sunčevu toplotu i stvarate romantičniju atmosferu, uz slabo osvetljenje.

LightField Studios/ Shutterstock

Kocke leda

Kocke leda nisu samo za vaše omiljene koktele. Možete ih koristiti i za seksualne igre.

Seks na vrućini i bez bliskih kontakata

Misionarka poza je ona koju verovatno ne želite da isprobate trenutno. Umesto toga, izaberite poze koje zahtevaju što je moguće manje kontakta sa telom. Seks je već kardio vežba. Ne treba vam dodatna toplota.

Seks na vrućini s uključenim frižiderom

Mašina za pranje veša nije jedini uređaj koji može pomoći vašim orgazmima. Kombinacija znoja tela i hladnog vazduha koji izlazi iz frižidera je zapravo super erotska. A onda možete samo posegnuti za hladnim pivom. Nije loše.

Smanjite otkucaje srca

Da biste izbegli toplotni udar, pokušajte da broj otkucaja srca bude što manji. Preferirajte sporiji i senzualniji seks. Previše je vruće da biste isprobali vratolomije nalik Cirque du Soleil.

Seks pod tušem može biti zabavan (za promenu)

Seks pod tušem je komplikovan i neprijatan. Retko izaziva orgazam i često dovodi do nesreća. Ali, leto je i mogućnosti su prilično ograničene. Seks pod tušem je bolji nego nikakav seks.

Vrući seks: Prihvatite haos

Na kraju dana, morate se samo nasmejati i pomiriti se sa idejom: Leto je, a leto znači ZNOJ. Prihvatite to. Zimi ćete se žaliti da je hladno.