Veze i odnosi

Vruća igrica pod tušem: Uz nekoliko saveta do nezaboravnog iskustva

Ovih deset saveta će vam pomoći da se dobro zabavite u kupatilu.

21.06.2024.

19:53

Izvor: 24sata.hr

0
Vruća igrica pod tušem: Uz nekoliko saveta do nezaboravnog iskustva
Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Seks pod tušem može zvučati kao nezgodna i sparna aktivnost. Nakon nekoliko pokušaja možda ste izgubili svaku nadu da ćete to učiniti senzualnim iskustvom kakvo se često prikazuje u filmovima.

Međutim, ne treba gubiti nadu. Uz pomoć nekih pametnih saveta i trikova te pravilnih položaja konačno možete uživati u vrućem seksu pod vodom, koji će biti jednako zabavan kao i u spavaćoj sobi.

"Seks pod tušem može biti jako uzbudljiv, jer budi osećaj hitnosti, nećete želeti da ostanete tamo sat vremena. Osim toga, topla voda je opuštajuća i senzualna, a biti go i mokar jako je uzbudljivo", kaže klinička psihološkinja i seksualna terapeutkinja Dženet Brito.

Dakle, ako ste spremni da ponovo isprobate, evo šta morate znati...

Neklizajuća prostirka je vaš prijatelj

Nije samo rezervisana za starije osobe. Uzbuđenim parovima potreban je gumeni tepih da se ne prevrnu dok se bave seksom pod tušem. Briga o padanju može odvratiti od zabave, pa je ovo neophodan predmet.

Prvo se zagrejte

Predigra pod tušem može biti borba s ograničenim kretanjem, stoga, kako biste u potpunosti uživali u sesiji, dođite spremni za akciju. To može značiti da se malo poigrate na podu kupatila ili u spavaćoj sobi pre nego što skočite pod vodu.

Bez ulja, samo lubrikant

Ulje za kupanje može biti seksi, ali u akciji pod tušem je previše sklisko. Umesto toga, odlučite se za lubrikant na bazi silikona ili prirodni lubrikant, jer voda zapravo može izazvati više trenja između vas i partnera. Zato se pobrinite da se namažete pre tuširanja.

Pazite na noge

Kad vam postane prevruće, šta se može dogoditi kada ste pod sparnim tušem, mišići vam se mogu previše opustiti i dovesti do neželjenih padova i klecanja. Ovo nije redovna pojava, ali morate da budete pažljivi i pazite na partnera kako se niko ne bi ozledio.

Usmerite glavu tuša

Moglo bi da bdue primamljivo da usmerite glavu tuša u centar dešavanja, ali to nije najbolji način da uživate u seksu. Bolje ga usmerite prema nogama ili torzu. Na taj način neće vam oduzimati seksi vreme i uzrokovati neželjene neprijatnosti.

Ponesite igračke za kupanje

Ponesite igračke za seks na zabavu - postoji mnogo vodootpornih opcija s kojima se možete igrati. Imati vibrator pri ruci takođe znači da se ne morate osećati pod stresom oko pronalaženja savršenog položaja i ugla, umesto toga oboje možete biti stimulisani na druge načine.

Penušavo seksi istraživanje

Seks nije samo trenutna penetracija, pa odvojite malo vremena da prvo istražite jedno drugo. Samo uzmite malo penastog sapuna i umasirajte ga jedno drugome u kožu.

Uložite u stalak za noge za tuš

Iako je ovo možda nepotrebno za one koji se samo jednom oprobaju u seksu pod tušem, za one koji planiraju redovno da se kupaju pod tušem ovo može biti vredna kupovina. Postolje za noge takođe će vam omogućiti da isprobate niz položaja koje inače ne biste mogli da učinite.

Ne idite prebrzo

Možda biste želeli da završite pre nego što nestane tople vode, ali ako se brzo krećete i menjate položaje, možete se izložiti opasnosti da se oliznete i ozledite.

Seksi stabilnost

Tuš nije mesto za isprobavanje novih i teških položaja. Umesto toga, želećete da se držite položaja koji oboma pružaju određenu stabilnost. Dakle, bez komplikacija dok se ne vratite u spavaću ili dnevnu sobu, prenosi The Sun.