Veze i odnosi

Jelena Rozga: "Više nisam solo igračica"

Hrvatska pevačica Jelena Rozga je u izjavi za domaće medije otkrila da je konačno srećna u ljubavi.

28.07.2024.

12:20

Izvor: Blic

8
Jelena Rozga: "Više nisam solo igračica"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Jelena je nedavno snimila novi singl pod nazivom "Lavica", a kako je rekla za "Blic", pesma je osvojila srca mnogih pripadnica nežnijeg pola.

"Verovala sam u uspeh pesme 'Lavica'. Nismo baš mesecima razmišljali kakvu ćemo pesmu da uradimo jer Huljići nisu znali da imam želju da se pojavim na Melodijama Jadrana. To je festival koji se dešava u Splitu. Samo sam nazvala Tončija i rekla mu: 'Ja bih da idem na festival'. Odmah me pitao 'sa kojom pesmom', rekla sam mu: 'Pa, sa tvojom'. Otišla sam na put, imala sam radni vikend i za tri dana su napisali pesmu. Kada sam pročitala tekst rekla sam -'to je to'. Malo sam odmorila glasne žice, ušla u studio i pesma je nastala nikad brže. Mislim da su se mnoge žene pronašle u njoj. Nazivaju je naslednicom 'Bižuterije'. Volim ovu pesmu, verujem u nju, celi region je peva i ja sam presrećna", rekla je Rozga.

Pevačica je ovom prilikom otkrila i kakva je "kada siđe sa bine".

"Jelena privatno je mirna. Na bini sam energična, sto na sat. E, sada, sve ono što sam na bini - privatno nisam. Jako sam mirna, puno odmaram, nikad se ne derem. Volim da finim, mirnim razgovorima rešavam probleme".

Iako retko kada govori o ljubavnom životu, sada je odlučila da je vreme da progovori.

"Više nisam solo igračica", rekla je kratko i jasno, ali nije otkrila identitet muškarca koji joj je "ukrao" srce.