Veze i odnosi

Ljubavna priča Dragutina i Biljane Topić je kao iz filma; "Jedna kafa promenila je sve"

Angelina Topić trenutno je ponos cele Srbije, a korisnici društvenih mreža ne prestaju da pričaju o njenom fenomenalnom nastupu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu.

02.08.2024.

13:28

Izvor: superžena

5
Ljubavna priča Dragutina i Biljane Topić je kao iz filma; "Jedna kafa promenila je sve"
M.M./ATAImages

Podeli:

Srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da se plasira u finale Olimpijskih igara uprkos teškoj povredi.

Svoj talenat za atletiku nasledila je od svojih roditelja –  Dragutina i Biljane, aktuelnih rekordera Srbije.

Dragutin je aktuelni rekorder Srbije u skoku uvis sa preskočenih 2,38 metra na otvorenom i 2,35 u dvorani. Preskočio je visinu od 2,30 metara čak 78 puta (48 puta na otvorenom i 30 puta u dvorani).

Biljana, devojačko Mitrović, rekorderka je Srbije u troskoku s preskočenih 14,56 metara na otvorenom, te 14,37 u dvorani. Osvojila je bronzanu medalju na Svetskom šampionatu u Berlinu 2009. godine, te srebrnu u Solunu.

A ovo je njihova ljubavna priča...

Dragutin i Biljana su u braku već pune dve decenije, a kruna njihove ljubavi su ćerke Angelina i Sofija. Njih dvoje su ljubav spoznali pri prvom pogledu, pri prvom gutljaju kafe. Dragutin je jednom prilikom ispričao i kako je izgledao njihov prvi ljubavni sastanak.

Antonio Ahel/ATAImages

"Neću ja da pričam, pričao sam već sto puta. Ja pričam odlično, ali… To je bila jedna dugo očekivana kafa koju smo popili i posle tri meseca smo se uzeli. Dobro, hajde, četiri meseca. Tu kafu sam čekao jedno sedam dana. Jedna kafa je promenila sve, to je splet čudnih okolnosti", rekao je Topić. Njegova supruga je dodala:

"Kao svi sportski parovi, upoznali smo se tokom priprema i takmičenja, a prva iskra dogodila se u Makarskoj. Nije me osvojilo to što je uspešan sportista. Bilo je to nešto drugo, nešto lično. Dragutin je neverovatno duhovit, zabavan i pričljiv, a meni prija kad u nečijoj blizini mogu da ćutim. Kad bih počela da nabrajam sve njegove osobine koje mi se sviđaju, tome ne bi bilo kraja".