Roditeljstvo

I kad misliš da je uspeh osvojiti medalju na OI, žena ti priredi ovo FOTO/VIDEO

Američki plivač Rajan Marfi ovogodišnje Olimpijske igre pamtiće po tome što je osvojio bronzu u trci na 100 metara leđno za muškarce, ali i saznanju da će postati otac devojčice.

31.07.2024.

13:37

Izvor: superžena

4
I kad misliš da je uspeh osvojiti medalju na OI, žena ti priredi ovo FOTO/VIDEO
EPA-EFE/JOEL CARRETT

Podeli:

Dok je hrabro koračao ka podijumu po svoju bronzanu medalju, Marfijeva trudna supruga Bridžit mu je priredila iznenađenje. Ona je podigla natpis na kome je pisalo: "Rajane, devojčica je!".

Ovo je za osvajača bronzane medalje bio trenutak za pamćenje, a budući tata je za strane medije rado prokomentarisao postupak svoje supruge.

"To je sjajan način da saznate pol bebe. To me je zaista ozarilo i podiglo ovu noć na sasvim drugi nivo. Zaista je uzbudljivo saznati da ću biti tata devojčice", rekao je Rajan, te dodao:

"Moj život će se promeniti, i zaista sam uzbuđen zbog toga. To definitivno stavlja stvari u drugačiju perspektivu. Mislim da je do ovog trenutka plivanje bila najvažnija stvar u mom životu. Svaka veća odluka koju donesem zavisi od plivanja, ali to će se promeniti u budućnosti. Stvarno se radujem onome što dolazi - devojčici", prenosi "NBC".

Podsetimo, Marfi (29) je već uzeo šest olimpijskih medalja - četiri pojedinačne titule i uzastopne pobede u disciplini 4x100 metara mešovito, prvo zajedno sa Majklom Felpsom u Riju 2016, a zatim u timu koji je uključivao Kejleba Dresela u Tokiju 2021.