Veze i odnosi

Jelena Rozga prvi put o novom dečku: "Ne pada mi na pamet da gutam suze"

Jelena Rozga ne krije koliko je zadovoljna uspehom "Lavice", a kako joj sve češće tu numeru pripisuju kao autobiografsku, ona je otkrila da li se oseća kao lavica.

07.08.2024.

16:46

Izvor: Blic

2
Jelena Rozga prvi put o novom dečku: "Ne pada mi na pamet da gutam suze"
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

"Sve češće to čujem i jako sam srećna zbog toga. Volim kad vidim da se publika prepoznaje u tome što radim, a kao lavica se osećam uvek, to nije nešto što dođe u trenucima kad je potrebno biti ponosan i hrabar, mislim da je tu reč o kombinaciji karaktera i svesne odluke da ćeš tako prolaziti kroz život", rekla je pevačica za "Blic".

Godinama važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu, a svoju karijeru je gradila bez skandala, te ne brine o tome da li je roditelje učinila ponosnima.

"Znate kako kažu, ne brinite što vas deca ne slušaju, brinite što vas gledaju, a ja sam u svojim roditeljima uvek imala savršen uzor. Moji roditelji su pošteni, radni i plemeniti ljudi i dovoljno je bilo da se vodim njihovim primerom. Nikada ih se nisam bojala, ali sam uvek pazila da ih učinim ponosnima", rekla je Rozga.

Antonio Ahel/ATAImages

Rozga je nedavno otkrila da ima novog partnera, ali još uvek strogo čuva njegovo ime. Kako kaže, on nije ljubomoran na njene brojne obožavaoce, jer odnose grade na dubokom poverenju.

"Duboko verujem da je poverenje temelj svakog kvalitetnog odnosa, pa tako i onog ljubavnog. Ljubomora može da bude tek jedan začin koji valja pametno dozirati kako odnos ne bi postao gorak."

Iako joj nije strano da zaplače, pevačica dodaje da ne žali za bivšima.

"Ne pada mi na pamet da gutam suze, ali ni da plačem nad prolivenim mlekom. Verujem da suze čiste dušu. Ipak, nikada se u njima ne treba utapati", priča ona.

Jelena je stvorila imidž nežne i blage osobe, ali i ona ima "žutu minutu".

"Dešava se. Ja sam ipak jedna temperamentna Dalmatinka, a i veliki 'kontrol frik', tako da kad se stvari ne razvijaju onako kako sam zamislila, bude malo napeto. Ali ne traje to dugo, brzo se vraćam u svoju ravnotežu", zaključila je.