Veze i odnosi

Zahvaljujući njoj je daleko dogurao: Ovo je misteriozna lepotica Lebrona Džejmsa FOTO

Iza svako uspešnog čoveka stoji žena koja ga podržava - a u slučaju američkog košarkaša Lebrona Džejmsa to je, i te kako, jedna velika istina.

09.08.2024.

13:15

Izvor: superžena

5
Zahvaljujući njoj je daleko dogurao: Ovo je misteriozna lepotica Lebrona Džejmsa FOTO
Profimedia

Podeli:

Podsetimo, košarkaši Srbije poraženi su od SAD na Olimpijskim igrama u Parizu. Košarkaši SAD pobedili su Srbiju rezultatom 95:91 u polufinalu. Oni će se protiv Francuske boriti za zlato, a Srbija protiv Nemačke za bronzu.

Lebron je meč završio sa 16 poena, 12 skokova i 10 asistencija i upisao tripl-dabl, a najveća podrška mu je tokom žestoke borbe sa našim reprezentativcima bila supruga - Savana Džejms.

Profimedia/Jacovides-Perusseau/Bestimage

Savana i Lebron Džejms u braku su od 2013. godine, a kruna njihove ljubavi su deca - njih troje: Lebron mlađi, Brajs i Zuri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mrs_savannahrj

Kako su se upoznali?

Njihova ljubav datira još od tinjdžerskih dana. Lebron je bio zvezda u usponu sa 17 godina, a godinu dana mlađa Savana bila je čirlidersica. Džejms je Savanu primetio tokom jedne utakmice, a nakon toga je zamolio zajedničkog prijatelja da dođe do njenog broja telefona.

 
Kako je Savana jednom prilikom ispričala, prvobitno je planirala da ga ignoriše, ali je naknadno odlučila da se javi. Posle nekoliko telefonskih razgovora, Lebron ju je pozvao na jednu od svojih košarkaških utakmica, a zatim su zajedno sa prijateljima otišli u lokalni restoran.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mrs_savannahrj

Šta radi supruga najveće NBA zvezde?

Savana nije obična žena košarkaša. Ona se bavi dobrotvornim radom koji pomaže američkoj zajednici. Sa programom mentorstva "Žene iz naše budućnosti" pruža podršku mladim devojkama iz Akrona. Takođe, njen događaj "I PROM-ise Makeover" omogućava studentima da dobiju odeću za maturu.

Ona se retko kada pojavljuje u javnosti, ali u bitnim životnim trenucima je uvek pored supruga.