Aktuelno

Najstarija olimpijka ima 42 godine: Još uvek je nevina i zbog toga pati FOTO

Amerikanka Lolo Džons važi za jednu od najlepših sportistkinja.

07.08.2024.

13:00

Izvor: superžena

54
Najstarija olimpijka ima 42 godine: Još uvek je nevina i zbog toga pati FOTO
Profimedia

Podeli:

Ona je šampionka u preponama i bobu, ali je i jedna od retkih sportistkinja koje se takmiče i na zimskim i na letnjim Olimpijskim igrama.

Profimedia

Iako do sada nije osvojila olimpijsku medalju, Džonsova ponosno nosi titulu najstarije učesnice Olimpijskih igara.

"Ja sam najstariji takmičar u trkanju sa preponama na 100 metara koji se ikada kvalifikovao za Olimpijske igre", piše na njenom Instagram profilu.

Pored zanimljive karijere sportistkinje, ova Amerikanka privlači pažnju i svojim ljubavnim životom. Kako kaže, i dalje je nevina zato što već godinama ne može da pronađe pravog muškarca za sebe.

"Molim Boga da mi podari dobrog čoveka. Godinama se molim za to. Čak se molim da mi iz srca izbaci želju za brakom, ako već ne želi da me vidi u braku. Ja to zaista želim i zaista želim da imam porodicu. Međutim, srce mi se konstantno slama", priznala je atraktivna Lolo, kojoj teško pada što je zbog njene odluke, kao hrišćanke, redovno ismevaju.

Lolo je svoju nevinost nazvala "poklonom koji želi da da svom mužu"

"Teže od treniranja za Olimpijske igre, teže od diplomiranja na fakultetu, bilo je ostati nevina pre braka", govorila je ona.

Više o njenim ljubavnim ispovestima pročitajte ovde.

Želi da se ostvari u ulozi majke

Kako nije pronašla čoveka svog života odlučila se na veštačku oplodnju, a prvi korak je zamrzavanje jajnih ćelija.

Međutim, i tu je naišla na problem...

"Petnaest dana pred moj 40. rođendan. Ništa me nije uplašilo više od osećaja da mi ponestaje vremena da imam porodicu. Prvobitno sam želela da zamrznem jajne ćelije kada sam imala 30 godina. Mislila sam da ću upoznati supruga i da će sve funkcionisati kako treba. Evo me skoro 10 godina nakon i ništa se nije desilo",  napisala je jednom prilikom na Instagramu.

Profimedia