Veze i odnosi

Bio u braku 31 godinu, a onda se sve raspalo; 34 godine mlađa devojka ga vratila u život

Mel Gibson nedavno je primećen ispred jednog restorana u Malibuu, i to zajedno sa svojom lepšom polovinom.

13.08.2024.

9:54

Izvor: superžena

13
Bio u braku 31 godinu, a onda se sve raspalo; 34 godine mlađa devojka ga vratila u život
Profimedia

Podeli:

Paparaci su čuvenog glumca slikali sa 34 godine mlađom devojkom, a sudeći prema fotografijama, par nije očekivao da će tako brzo dospeti do medija.

Kako se vidi, Mel Gibson je za ovu priliku nosio sasvim ležernu odevnu kombinaciju, a njegova draga Rozalind Ros ga je verno pratila. Ona je odabrala bež pantalone i običnu majicu, a celokupno izdanje je upotpunila jednostavnom crnom trobom.

Inače, Mel i Rozalind upoznali su se kada je ona imala 24 godine, preciznije rečeno, kada je radila na jednom projektu Gibsonove kompanije. Bila je anagažovana za pisanje scenarija, a upravo je taj momenat doveo do emotivnog odnosa.

Kruna njihove ljubavi je sin po imenu Lars, a Gibson često u svojim intervjuima ističe koliko obožava svoju suprugu.

"Mi se sviđamo jedno drugom. Ona je odrasla osoba. To može da stvori problem, ali za nas stvari funkcionišu odlično. Ona je posebna osoba, stvarno mi se dopada. To je to, šta drugo mogu da tražim?", rekao je jednom prilikom.

Gibson iz prvog braka s Robin Mur, koji je trajao 31 godinu, ima sedmoro dece, i s bivšom devojkom Oksanom Grigorijevom, s kojom je bio u burnoj vezi, ima još jedno.

Čini se da je sreću konačno našao pored 34 godine mlađe Rozalind Ros.

Profimedia