Veze i odnosi

Čarobna venčanica i snažan zagrljaj: Anđelka objavila prvu sliku s tajnog venčanja FOTO

Glumica Anđelka Stević Žugić se pre godinu dana tajno venčala, a sada je rešila da podeli jedan kadar sa venčanja na društvenim mrežama.

10.09.2024.

15:25

Izvor: superžena

3
Čarobna venčanica i snažan zagrljaj: Anđelka objavila prvu sliku s tajnog venčanja FOTO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Anđelka Stević Žugić i Marko Žugić već godinu dana uživaju u braku, a zajedno su dobili i ćerku kojoj su dali ime Čarna.

Glumica se tokom svih prethodnih meseci trudila da sakrije svoju privatnost i bila je uspešna u tome, a sad je konačno rešila da pratiocima pokaže kako su izgledali neki trenuci na njenom tajnom venčanju.

Anđelka i Marko su prošle godine organizovali venčanje u tajnosti kom su prisustvovali samo njihovi najbliži, dok se sama proslava odigrala u jednom prestoničkom restoranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđelka Stević Žugić (@andjelkap)

Ona je sad prvi put objavila neku fotografiju sa venčanja i oduševila svoje pratioce. Na objavi koja je sakupila bezbroj pozitivnih komentara Anđelka se grli sa svojim suprugom, a u opis je samo kratko stavila emotikon srca.

"Prelepi", "Neka živi ljubav", "Radujem se zbog njenog novog početka", "Ono kad lebdiš od ljubavi", "Sve objašnjeno u jednoj slici", samo su neki od komentara ispod Anđelkine fotografije.

Anđelka je za svoje venčanje odabrala venčanicu A kroja koja je savršeno isticala njenu figuru, a povod za objavljivanje ove fotografije je njihova godišnjica braka.