Veze i odnosi

Glumica otkrila tajnu veze sa 32 godine starijom koleginicom: Iznela ove detalje, pa zaprepastila sve

Glumice Sara Paulson i Holand Tejlor u vezi su od 2015. godine, a u podkastu "Smartless", Sara je otkrila neke detalje njihove veze.

12.09.2024.

16:45

Izvor: superžena

7
Glumica otkrila tajnu veze sa 32 godine starijom koleginicom: Iznela ove detalje, pa zaprepastila sve
Profimedia

Podeli:

Sara Paulson i Holand Tejlor su jedno vreme bile glavna tema svih medija kada se saznalo za njihovu vezu. Mnogima je bila intrigantna razlika od 32 godine između njih, međutim, Sara je otkrila koja je tajna njihovog uspeha.

"Mi ne živimo zajedno, to je svojevrsna tajna. Holand Tejlor i ja provodimo puno vremena zajedno, ali ne živimo u istoj kući. U vezi smo već dugo i mislim da deo uspeha leži i u tome, provodimo vreme samo kada to želimo, a kada ne želimo, onda ne provodimo", rekla je Sara.

Kada je upitana da li bi ipak želela da budu u istoj kući, ali da imaju odvojene spavaće sobe, Sara je kratko odgovorila.

"Mi volimo da zaspimo tako što jedna drugu držimo za ruku. Volim da spavam kraj nje. Samo ne želim da budem uz nju sve vreme. Šalim se."

Profimedia

Podsetimo, Sara ima 49 godina, a Tejlor 81 i pre Sare nije imala duge veze.

Kako su istakle jednom prilikom, ne mogu ni da zamisle da dele set i ne podnose parove koji sve rade zajedno.

Sara je jednom prilikom i istakla da je svesna kako ljudi posmatraju na njihovu vezu, ali je to ne uznemirava.

"Nisam birala u koga ću se zaljubiti. Ali mislim da znam zašto je interesantno ljudima, jer na papiru to sve izgleda nekonvencionalno. Za osobu koja se nađe u ovakvoj situaciji i boje se da će biti osuđivana ili pogrešno percipirana, neka vidi da živim život na svoj način, koji je autentičan za mene, samo pokušavam da budem što realnija. Ako će to nekoga da inspiriše, to ne može biti loše", rekla je glumica za Elle.