Veze i odnosi

Tražila spas u lekovima, a onda je došao on: Kontroverzna glumica uživa u ljubavi sa 10 godina starijim FOTO

Britanska glumica Helen Flanagan uživa u ljubavi sa novim dečkom.

14.09.2024.

10:35

Izvor: superžena

1
Tražila spas u lekovima, a onda je došao on: Kontroverzna glumica uživa u ljubavi sa 10 godina starijim FOTO
Profimedia

Podeli:

Helen Flanagan se provodi u Španiji sa svojim novim dečkom, nekadašnjim fudbalerom Robijem Talbotom. Ovom paru je ovo prvi zajednički odmor nakon što je javnost saznala za njihovu vezu.

Paparaci su snimili glumicu i njenog deset godina starijeg izabranika na plaži kako se zabavljaju, a mnogi su bili oduševljeni i prirodnim izgledom atraktivne Helen.

Podsetimo, pre veze sa Talbotom, Helen je bila u braku sa fudbalerom Skotom Sinklerom, sa kojim je dobila i troje dece. Par se razveo 2022. godine, a glumica je nakon toga imala teške psihičke probleme.

Flanagan je priznala da se "mučila sa mentalnim zdravljem" i da je uzimala lekove kako bi joj pomogli da se bolje nosi sa problemom. Doživela je "epizodu" psihoze nakon "loše reakcije" na lekove za ADHD (poremećaj pažnje sa hiperaktivnošću).

Inače, njen ljubavni život i pre Sinklera je bio jako turbulentan, a često je naglašavala i da voli starije muškarce. Helen je često tema medija i zbog smelih fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama kojima osnažuje sebe kao samohranu majku.