Veze i odnosi

Gospođa Beker blistala u predivnoj venčanici: Zavirite na venčanje teniske legende FOTO

Boris Beker je ponovo oženjen, treći put, a sudbonosno "da" rekao je lepoj Lilijen u subotu u Italiji.

16.09.2024.

12:30

Izvor: superžena

6
Gospođa Beker blistala u predivnoj venčanici: Zavirite na venčanje teniske legende FOTO
Profimedia

Podeli:

Tri puta je osvojio Vimbldon, sada se treći put oženio. Nekadašnja teniska zvezda Boris Beker, sada teniski komentator i trener, rekao je "da" svojoj trećoj izabranici, Lilijan de Karvaljo Monteiro, a ceremonija je proteklog vikenda održana u Portofinu u Italiji.

Beker i njegova sada već lepa supruga venčali su se u subotu, 14. septembra, a da su se zavetovali na brak potvrdio je Borisov advokat Kristijan-Oliver Mozer za Nemačku novinsku agenciju.

Mlada je za svoj poseban dan izgledala predivno u beloj venčanici bez ramena, s  belim velom koji se pretvara u rukave i jednostavnim buketom prirodnih belih ruža. Mladoženja je nosio crne pantalone i krem sako, a objavljena je i fotogradija na kojoj seku tortu na četiri sprata, te je jasno da je sve do najsitnijeg detalja bilo pažljivo osmišljeno i izabrano.

Profimedia

Čim je ugledala ovo mesto, u februaru, znala je da će tu reći "da", odmah je imala viziju venčanja, objasnila je gospođa Beker u intervjuu za "Vog". "Pogledali smo se i oboje smo znali da če ovo biti mesto na kojem ćemo proslaviti naš veliki dan", izjavila je u četvrtak, dva dana pre venčanja.

Par je u vezi od 2020. godine, a Lilijen je bila Bekeru najveća podrška dok je trajalo suđenje u Londonu, kao i dok je bio iza zatvorskih rešetaka.

Ekskluzivne fotografije raskošnog venčanja objavio je prestižni "Vog", a možete ih pogledati OVDE.

Roman BABIRAD/SIPA/Profimedia