Veze i odnosi

U braku su 30 godina, seks im traje 7 sati: Od afere sa ženinom prijateljicom do lude ljubavi

Slavni muzičar Sting danas slavi 73. rođendan, a osim što je ostvario bogatu muzičku karijeru, i njegov privatni život je veoma interesantan.

02.10.2024.

11:36

Izvor: superžena/Jutarnji.hr

3
U braku su 30 godina, seks im traje 7 sati: Od afere sa ženinom prijateljicom do lude ljubavi
Profimedia

Podeli:

Duže od trideset godina Sting je u srećnom braku s glumicom i producentkinjom Trudi Stajler, s kojom ima četvoro dece. Zajedno su od 1992. godine, ali je početak njihove ljubavne priče obeležio veliki skandal – Sting se zaljubio u Trudi dok je bio u braku s njenom najboljom prijateljicom Frensis Tomelti s kojom ima dvoje dece.

Trudi Stajler je živela u komšiluku i družila se gotovo svakodnevno s najboljom prijateljicom koja nije ni slutila da će joj "ukrasti" supruga. Nakon dugogodišnjeg poznanstva, desile su se varnice između Stinga i Trudi, a na kraju i brak.

"Nismo ponosni na situaciju koja se dogodila, ni ona ni ja. Voleli smo se, venčali se i dobili još dece, i to je naša priča", izjavila je Trudi Stajler jednom prilikom.

Sting je započeo aferu s Trudi nedugo nakon što se njegova tadašnja supruga porodila, a za njihovu vezu saznalo se godinu dana kasnije. Te iste godine Trudi, koja je već bila trudna s njihovim prvim detetom, pridružila se Stingu na turneji s bendom Polis ( The Police).

Profimedia

"Ljudi me pitaju kako to da vam brak  traje toliko dugo, a ja im odgovaram da je to, zapravo, neka vrsta čuda, ali mi ga ne uzimamo zdravo za gotovo. Ljubav je strast i sve što ide uz to, ali je važno da vam se osoba sviđa i da volite biti u njenom društvu, a to je nešto sasvim drugo. Zato ljubav duže traje. Može se imati oboje i smatram da je to jako važno. Venčajte se za svog najboljeg prijatelja, odnosno prijateljicu", poručio je Sting jednom prilikom, a i iznenadio je jednom fanove kada je pričao o intimi.

"Ideja tantričkog seksa bazira se na spiritualnom činu. Ne znam nijedan čistiji i bolji način izražavanja ljubavi za dvoje pojedinaca od deljenja te divne, kako bih nazvao, svete tajne. Stojim iza toga. Ne uz sedam sati, nego iza te ideje. Sedam sati seksa uključuje film i večeru", objasnio je pevač ranije.

Profimedia