Veze i odnosi

U nju se zaljubio sa 60, mlađa je 22 godine: Svoju priču su počeli tako što su prevarili ceo svet

Holivudski par sa zanimljivom ljubavnom pričom privukao je sve poglede na crvenom tepihu.

09.10.2024.

14:46

Izvor: superžena

1
U nju se zaljubio sa 60, mlađa je 22 godine: Svoju priču su počeli tako što su prevarili ceo svet
Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency

Podeli:

Harison Ford (82) i njegova supruga Kalista Flokhart (59) pojavili su se na premijeri serije "Shrinking" u kojoj glavnu ulogu igra upravo ovaj holivudski glumac.

Tradicionalno, par se pojavio savršeno modno usklađen, a njihova zaljubljenost se i danas vidi što je mnoge podsetilo na početak ove ljubavne priče.

Kalista je zablistala u dugoj crnoj toaleti koja odiše elegancijom, dok je Ford odabrao crno odelo i sivu košulju.

Iako je razlika između njih dvoje čak 22 godine, još uvek se ne oseća nikakav jaz, a njihova ljubav je uspela da savlada sve prepreke.

Profimedia/Xavier Collin/Image Press Agency

Harison i Kalista su se upoznali 2002. godine, on je tada imao 60 i još uvek je bio u braku sa Melisom Metison, mada već godinu dana nisu živeli zajedno. Njihova ljubav je bila na prvi pogled, ali su u početku želeli sve da sakriju od javnosti.

Koliko su se trudili da sakriju govori i činjenica da su izlazili zajedno sa glumcem Džejmsom Marsdenom koji se predstavljao kao Kalistin partner. Ipak, Ford nije želeo predugo da se igra tih igrica, pa je već 2003. godine otkrio da je ponovo zaljubljen.

"Zaljubljen sam. Romantična ljubav nešto je što svako želi u životu. Srećan sam što sam se ponovo zaljubio", rekao je tada.

Profimedia

Kalistu je verio 2009. godine, a samo venčanje je opet bilo zanimljivo kao i sve što ima veze sa ovim parom. Ford je za ceremoniju odabrao obične farmerke, dok je Kalista bila u jednostavnoj beloj haljini.

Razlika u godinama se komentarisala oduvek, pa to nije zaobišlo ni ovaj par. Ipak, oni ne obraćaju pažnju na to.

"Stalno zaboravljam da je on 22 godine stariji od mene. To uopšte ne utiče na našu vezu. Obožavam kako izgleda ujutru kada se probudi. Nije zgodan, više sladak. Izgleda poput dečaka", rekla je Kalista jednom prilikom.