Veze i odnosi

Ljubav iz serije "Emili u Parizu" postala stvarna: Više se ne razdvajaju FOTO

Ljubav sa snimanja serije prerasla je u pravu ljubavnu priču između kolega.

16.10.2024.

11:03

Izvor: superžena

0
Ljubav iz serije "Emili u Parizu" postala stvarna: Više se ne razdvajaju FOTO
Profimedia

Podeli:

Na setu popularne serije "Emili u Parizu", čiju novu sezonu s nestrpljenjem iščekujemo, rodila se ljubav između glumaca Ešli Park i Pola Formana, koji su i u seriji glumili zaljubljeni par.

Forman je deo ekipe u trećoj sezoni serije i igra ulogu Nikolasa De Leona, dečka pevačice koja gradi karijeru, Mindi.

Glasine o njihovoj vezi počele su i mnogo pre nego što su potvrdili ljubav, jer su često objavljivali zajedničke fotografije na drušvenim mrežama, pa se i dalo naslutiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Ispostavilo se da se rodila prava ljubav, a njih dvoje sada uživaju u vezi i u pažnji.

Pojavili su se zajedno na brojnim modnim događajima i uporno svima poručuju da su do ušiju zaljubljeni.

Profimedia

Glumici se ljubav s kolegom desila nakon raskida s glumcem, koji je teško podnela pa je često govorila da se više nikada neće upustiti u vezu s kolegom. Međutim, život ima drugačije planove i zgodnom Polu nije odolela.

"Prvo što mi je Pol rekao je da nikad nije bio u vezi sa glumicom. Mislila sam da se šali", ispričala je Ešli Park za "Cosmopolitan", a zanimljivo je i to što je rekla da zgodni frajeri kao što je on "nisu njen tip muškarca".

"Ne znam zašto, ali nekako uvek prvo pomislim da ti slatkiši nisu za mene i da ne mogu biti za mene", iskrena je bila glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Forman (@peforman)

Njihovom vezom oduševljena je i glavna glumica i zvezda serije "Emili u Parizu", Lili Kolins, koja je prva primetila hemiju među njima i presrećna je što su se "prepoznali".

"Uvek me zadirkivala zašto vežbamo poljupce u garderobi, jer se to inače ne radi. Ali to je bio naš put", rekla je Ešli, koja je priznala i da je sve išlo spontano, da su prvo bili prijatelji, te da se zatim rodila ljubav.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Forman (@peforman)