Sudar generacija: Vraćaju se bombe devedesetih, Adrijana Lima dobila neočekivani poziv VIDEO

Očekuje nas pravi modni spektakl...

Četvrtak, 10.08.2023.

09:24

Izvor: Super žena

Sudar generacija: Vraćaju se bombe devedesetih, Adrijana Lima dobila neočekivani poziv VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Godina 2018. bila je udarna godina za sve modele, jer je brend "Viktorijas sikret" tada najavio svoj poslednji modni šou (bar u onom formatu u kojem smo do sada imali priliku da ga gledamo). Celokupni događaj izazvao je pravu malu dramu među modelima, a Adrijana Lima, brazilska manekenka koja je dugi niz godina sarađivala sa brendom, bila je skrhana situacijom.

"Tada sam mislila da će to da bude moje poslednje pojavljivanje kao Viktorijin anđeo. To je bio dan ispunjen emocijama, i ne samo dan, nego i godina – oduvek sam volela taj brend, bože, moja saradnja sa 'Viktorijas sikretom' bila je više od posla, osećala sam se kao da je taj brend deo mene, deo moje porodice", rekla je ona za portal "Fashionista".

Nakon 2018. godine, kada je poslednji put šetala modnom pistom kao Viktorijin anđeo, Lima je odlučila da okrene stranu i započne novo poglavlje u životu.

"U svojoj glavi sam zaključila to poglavlje života. Ali možda sam duboko u sebi znala da postoji mala šansa da ću se vratiti, čak i ako to ne uradim zbog sebe", kaže Lima, te dodaje da je njena najstarija ćerka izrazila želju da bude manekenka.

"Moja najstarija ćerka hoće da bude model, pa sam pomislila: 'Možda ću da se vratima tako što ću da gledam nju kako šeta modnom pistom'".

Međutim, brend je imao druge planove...

Nakon što su izvršili veliki ribrending, koji je podrazumevao uvođenje novih veličina donjeg veša, širu ponudu modela i dezena, kao i način oglašavanja, marketing i dizajnerski tim, Adrijana Lima je jednog dana dobila poziv koji nije očekivala – poziv za ponovnu saradnju.

"Bila sam presrećna. Nisam razmišljala dvaput", rekla je.

Osim Lime, brend je okupio i ostale bombe devedesetih godina koje će ponosno predstavljati novi/stari sjaj brenda "Viktorijas sikret", a to su: Naomi Kembel, Žizel Bundšen, ali i mlađe koleginice – Emili Ratajkovski, Hejli Biber i Kendis Svonpul.

Promotivnu kampanju već su objavili na svojim društvenim mrežama, a u nastavku pogledajte delić atmosfere koji donosi sudar modela devedesetih godina i novije generacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare