Aktuelno

Prvi skandal Met gale: Poznata Albanka došla "gola", pa ponosno pokazala pozadinu FOTO

Ni ove godine Met gala nije mogla da prođe bez modnih skandala, a prvi je napravila pevačica albanskog porekla Rita Ora.

07.05.2024.

8:37

Izvor: superžena

32
Prvi skandal Met gale: Poznata Albanka došla "gola", pa ponosno pokazala pozadinu FOTO
Profimedia

Podeli:

Čuvena Met gala sinoć je održana u Metropolitan muzeju umetnosti u Njujorku. Tema najvećeg modnog događaja u svetu bila je "Uspavane lepotice: ponovno buđenje mode", gde su slavne ličnosti, uglavnom, nosile odevne kombinacije sa floralnim motivima.

Profimedia

Ipak, ni  ove godine Met gala nije mogla da prođe bez modnih skandala, a prvi je napravila pevačica albanskog porekla Rita Ora.

Ona se sinoć na cvenom tepihu pojavila u bež kombinazonu koji nosi potpis brenda "Marni", a kako je ovaj odevni predmet obukla na golu kožu, šok javnosti bio je još veći.

Fotografije koje su dospele i do društvenih mreža, posebno one iz profila, jasno su otkrile da Rita nije nosila donji veš. Ovo je, ujedno, bio i prvi modni skandal na sinoćnoj Met gali - ali sigurno ne i jedini.

Kako se dalje vidi, Rita je intimne delove pokrila resama, a celokupno izdanje je upotpunila efektnom šminkom i tzv. "mokrom frizurom".

Društvo na crvenom tepihu pravio joj je reditelj i njen suprug Taika Vaititi koji je za ovu priliku odlučio da ne odstupa od modnih pravila za muškarce.

S tim u vezi, 48-godišnji reditelj je odabrao kožno odelo u braon boji.

Kako vam se dopada njihov izgled?

Profimedia