Aktuelno

Nekada najseksepilnija žena, a sada kost i koža: Na novim fotkama vidno propada FOTO

Najpoznatija manekeka devedesetih Naomi Kembel sinoć se pojavila na 77. filmskom festivalu u Kanu, a pažnju sveta privukla je njena figura - ili bar ono što je ostalo od nje...

16.05.2024.

11:20

Izvor: superžena

6
Nekada najseksepilnija žena, a sada kost i koža: Na novim fotkama vidno propada FOTO
Profimedia

Podeli:

Manekenka je na premijeri filma "Furiosa: A Mad Max Saga" blistala u kreaciji pokojnog nemačkog dizajnera Karla Lagerfelda, a zanimljiv je podatak da je istu nosila davne 1996. godine na jesenjoj reviji modne kuće "Šanel".

Kreaciju staru 28 godina karakteriše ravan kroj koji se tek pri dnu blago širi, a napravljena je od crnih šljokica i poprečnih proreza, popunjenih providnim materijalom. Krajnji pečat ovoj toaleti dale su i biserne bretele.

Ipak, Lagerfeldova kreacija nije pokupila celokupnu pažnju javnosti na crvenom tepihu - već figura slavne manekenke.

Profimedia

Kako se može primetiti, Naomi se dosta promenila u proteklih nekoliko godina, a njen drastični gubitak kilograma je posledica povremenog posta, tzv. "intermittent fasting".

Povremeni post podrazumeva prekid konzumiranja hrane u periodu od 14 sati, a 53-godišnja lepotica je otišla korak dalje u primeni ovog režima ishrane.

Četiri decenije crne pantere, i dalje "hara" modnim pistama FOTO

Ona je jednom prilikom priznala da često preskače obroke, odnosno, "sama donosi odluke kada će da jede u zavisnosti od svog raspoloženja toga dana", rekla je za britanski tok-šou "Lorraine".

"Jedem kada osetim da bi trebalo da jedem. Ne izgladnjujem se, ali ako ne želim da jedem toga dana - ja neću da jedem. Vodu i sok mogu da pijem ceo dan. Ali, kao što sam rekla, sve zavisi kako se osećam", rekla je, te nastavila:

"Kada su velike vrućine, ponekad i ne jedem. Samo pijem zdrave sokove, ali u suštini nikad ne planiram te stvari. Mogu da ne jedem jedan dan, mogu i dva, a dešava mi se da ne jedem i cele nedelje. To je tako - jedem kada osetim", priznala je tada.