Aktuelno

Njene obline su "rasturile" brak Monike Beluči; na red došao i crveni tepih FOTO

Sinoć je zvanično počeo 77. Kanski festival i to premijerom filma "The Second Act", francuskog reditelja Kontona Dupjoa, a pažnju javnosti privukla je ona - glumica Lea Sejdu.

15.05.2024.

13:59

Izvor: superžena

24
Njene obline su "rasturile" brak Monike Beluči; na red došao i crveni tepih FOTO
Profimedia

Podeli:

Lea je za ovu svečanu priliku ponela svetlucavu toaletu koja nosi potpis čuvene modne kuće "Luj Viton", a karakteriše je duboki dekolte i diskretan šlic.

Ovakav model haljina, koji ističe ženske obline, poznata glumica često nosi na velikim događajima, a upečatljiva je bila i haljina koju je nosila na premijeri filma "Dune: part two" u Londonu.

No, vratimo se na Kanski festival...

Glumica je svoje celokupno izdanje upotpunila talasastom frizurom, svedenom ogrlicom i minđušama i šminkom u "nude" tonovima.

Profimedia/Jacovides-Moreau / Bestimage

Inače, Lea Sejdu je postala tema javnosti 2013. godine i to zbog razvoda italijanske dive Monike Beluči i francuskog glumca Vensana Kasela.

Dok je trajalo snimanje filma "Lepotica i zver", u kojem Vensan i Lea igraju glavne uloge, šuškalo se da su buknule strasti između Kasela i francuske glumice, te da je ona kriva za razvod tada najpopularnijeg para.

Profimedia

Leu su u to vreme često poredili sa Monikom Beluči, upravo zbog njenih oblina, a kada su se njih dve našle zajedno u filmu "Spektar" pre više godina i na nizu promotivnih aktivnosti ovog ostvarenja, šira javnost je imala samo jedno pitanje da postavi – "Kako mogu da budu u dobrim odnosima?"