Aktuelno

Da li je ovo najbolje što smo videli na Kanskom festivalu? FOTO

Manekenka Vini Harlou izgledala je božanstveno na crvenom tepihu.

21.05.2024.

16:57

Izvor: superžena

5
Da li je ovo najbolje što smo videli na Kanskom festivalu? FOTO
Profimedia

Podeli:

Aktuelni, 77. Filmski festival u Kanu, okupio je brojne zvezde iz svih krajeva sveta, među kojima se našla i kanadska manekenka Vini Harlou, koja je stigla na premijeru filma "The Apprentice".

U moru raznih modnih kreacija; od golih haljina koje nisu puno toga ostavljale mašti do svedenih i glamuroznih izdanja; izdvojila se upravo njena – bledoružičasto odelo s potpisom Tamare Ralf iz kolekcije jesen 2023.

Ovaj monohromatski kroj koji čine pantalone i kratka jakna s mrežastim dodacima duž rubova i velikim biserima koji se pretvaraju u nizove, upotpunjen je ogromnim čupavim šeširom koji daje dozu gracioznosti i pravog damskog izražaja. Šešir sačinjen od rešetkastih motiva manekenka je savršeno nosila, a ovu božanstvenu kombinaciju zaokružila je parom špicastih cipela na visoku štiklu.

Profimedia

Elegantan stajling je dopunila i upečatljivim dijamantskim nakitom – ogrlicom i minđušama, a dugu kosu je vezala u niski rep.  

I čini se da je ovo bilo jedno od najboljih modnih izdanja do sada u Kanu, jer je Vini ukrala pažnju na crvenom tepihu, te zablistala kao što je to činila i prethodnih godina na prestižnom filmskom događaju.

Profimedia

Pitamo vas...

loader