Aktuelno

Najlepša žena opet je pokazala grudi celom svetu FOTO/VIDEO

Filmski festival u Kanu obeležila je još jedna skandalozna haljina najlepše žene svete.

22.05.2024.

13:08

Izvor: superžena

26
Najlepša žena opet je pokazala grudi celom svetu FOTO/VIDEO
Profimedia/Jacovides-Moreau / Bestimage

Podeli:

Poznata manekenka i jedna od najlepših žena sveta Bela Hadid bila je jedna od zvanica 77. Kanskog festivala. Bela je pokazala nekoliko odevnih kombinacija, a dve su ostavile najveći utisak na posetioce ovog događaja.

Reč je o skandaloznim haljinama koje malo toga ostavljaju mašti gledalaca, a čuvena manekenka ih je ponosno prošetala crvenim tepihom.

Prvu toaletu karakteriše proziran materija, a delo je brenda Yves Saint Laurent. Kako se vidi, gornji deo haljine je potpuno otkrivao njene gole grudi, a sredina izazovne kreacije je "obmotana" dodatnim materijalom kako bi sakrila onaj najintimniji deo tela.

Što se tiče druge kreacije, pa, možemo slobodno da kažemo da ništa "pristojnija" nije bila ni ona.

Ona je za premijeru filma "The Apprentice" ponela bež haljinu sa izrazito dubokim dekolteom, midi dužine. Celokupno izdanje je upotpunila aksesoarima od skupocenog kristala, spuštenom punđom i šminkom u tzv. "nude" tonovima.

Trebalo bi napomenuti da nisu sve njene kreacije bile skandalozne za gledanje. Lepršava siva halina koju je nosila za večernju zabavu brenda "Chopard" u Kanu pobrala je mnogobrojne simpatije. Toaleta je napravljena od svile i ističe Belinu manekenksu figuru. Njenu kreaciju potpisuje brend "DSQUARED2".

Kako vam se dopadaju ove haljine?